http://intermedia.net.pl/~tytus
Moderator: Jerry
doradca w sklepie ma katalog, wyrwij mu go z lap i sam bedziesz pewien na 100%, jakby co to range, defender i disco nie sa pod land rover tylko pod rover groupfantomas pisze:a ja troszkę inaczej. jaki jest nr katalogowy filtra filtrona do v8 carb?
musze kupić a nie lubie polegać na "doradcy" w sklepie.
no .. jest to jakaś metoda..fantomas pisze:bo filtrona albo inny zamiennik można kupić w każdym sklepie "za rogiem".
a potrzebny jest mi tylko na przejechanie autem 100 km. oleju nie ma prawie wcale, więc wleję nowy. dlatego też nie chcę nowego oleju przez stary filtr puszczać. więc nawet jeśli filtron jest strasznie "BE", to krzywdy nie zrobi.
Pozdrawiam,
Fantomas
no to ja juz nie rozumiemfantomas pisze:dzięki tytus, ale nie interesuje mnie zamiennik, jakich pełno w katalogu (raz właśnie kupiłem zamiennik do plaskacza, tyle, ze był za długi i nawet nie dal się przylożyć do wkręcenia.
interesuje mnie taki, który faktycznie będzie pasował.
A ja zdziwka doznalem, jak filtr britpart sie okazal za krotki (na dluzszym boku) i nie wchodzi calym obwodem w rant puszki.Discotheque pisze:To ja przy okazji poskarze sie na zamienniki filtra powietrza do 200Tdi, do mnie wchodzi tylko i wylacznie Filtron AM441, inne Knechty czy podobne maja zbyt gruba i twarda gume dookola rantu przez co sie puszka nie domyka.
pezet pisze:
A ja zdziwka doznalem, jak filtr britpart sie okazal za krotki (na dluzszym boku) i nie wchodzi calym obwodem w rant puszki.
Wprawdzie w momencie stwierdzenia tegoz, byl mokry i od spodu blotem obciazony, ale na gumowa uszczelke i jej rozmiar nie powinno miec to wplywu.
Sprawdze jeszcze z nowym.
Jak chcesz e-e-e to idz predko do toaletyLR_Olek pisze:pezet pisze:
A ja zdziwka doznalem, jak filtr britpart sie okazal za krotki (na dluzszym boku) i nie wchodzi calym obwodem w rant puszki.
Wprawdzie w momencie stwierdzenia tegoz, byl mokry i od spodu blotem obciazony, ale na gumowa uszczelke i jej rozmiar nie powinno miec to wplywu.
Sprawdze jeszcze z nowym.
eeeeeeeeeee
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości