Stejszyny w orginalu wychodziły tylko z kabanami salisburymoto pisze:w stejszyn tez jest salisbury.....przynajmniej często....

Moderator: Jerry
Salisbury jest dwa razy większy od przedniegoTapeworm pisze:uf a już bałem się, że niewiem czym jeżdże(jak jest na chodzie)
most się też obluka, czy ktoś nie podmienił![]()
Btw po czym rozróżnic salisbury od zwykłego, bo nie chce mi się 88 szukać dla porównania
Hayens, lub manual - tam są mosty fajnie rozrysowane, pozatym pół osie mają wiecej zebów i trochę inne zakończenie na kołach (pod kapslami). Ja mam salisbury z tyłu, belka pod skrzynią kiedyś była przykręcana, teraz jest wspawana na stałe, tzn. Niemiec z czasem ja wspawał na stałe kilkanascie lat temu i tak zostało.Tapeworm pisze:uf a już bałem się, że niewiem czym jeżdże(jak jest na chodzie)
Btw po czym rozróżnic salisbury od zwykłego, bo nie chce mi się 88 szukać dla porównania
ja jaLR_Olek pisze:to elementarne jak rozroznic....Tapeworm pisze:moto pisze:widziałes most w strarze 660 ?to jak masz podobnej wielkości to salisbury
w opcj salisbury bedziesz mia lz prozdu inny most niz z tylu.
czyli z tylu bedzie salisbury
w opcji rover,bedziesz mial dwa mosty takie same![]()
kapejszyn?
- niezupełnie...cichy_SIII_109_SW pisze:Hayens, lub manual - tam są mosty fajnie rozrysowane, pozatym pół osie mają wiecej zebów i trochę inne zakończenie na kołach (pod kapslami). Ja mam salisbury z tyłu, belka pod skrzynią kiedyś była przykręcana, teraz jest wspawana na stałe, tzn. Niemiec z czasem ja wspawał na stałe kilkanascie lat temu i tak zostało.Tapeworm pisze:uf a już bałem się, że niewiem czym jeżdże(jak jest na chodzie)
Tylko jest pytanie czy przypadkiem nie istnieje coś takiego jak "Militarna wersja salisbury"? Bo gdy kupowałem półoś do swojego sprzęta, to okazało się, że jest coś takiego, a ja mam inną (24 zęby) i muszę czekać około miesiąca, bo są robione na zamówienie...
Zdjęć chwilowo nie dam rady wstawić - problemy technologiczne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości