a u mie wszytko działa i jest ciepło jak se włącze ogrzewanie .
Coś już za długo jest dobrze i nic się nie spieprzyło
Palący problem ......
Moderator: Jerry
Re: Palący problem ......
Discovery II
Re: Re:
widzialem ostatnio w niedziele po poludniu srebrne disco2 pod empikiem w elblagu...nismo_pl pisze:2 lata!Roch pisze:a ja ostatnio zgłupiałem jak zobaczyłem unoszącą się chmurkę nad lusterkiem bocznym![]()
2 lata potrzebowalem na wykumanie, ze mam grzane lusterka.
Masakra!
ale zeby az na 4 letni watek odpowiadac...

Angielska flegma. Toć Land Rover jest
.

Odpowiadać to odpowiadać, ale najpierw trzeba było go "wygrzebać" ...LR_Olek pisze:widzialem ostatnio w niedziele po poludniu srebrne disco2 pod empikiem w elblagu...nismo_pl pisze:2 lata!Roch pisze:a ja ostatnio zgłupiałem jak zobaczyłem unoszącą się chmurkę nad lusterkiem bocznym![]()
Masakra!

Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
LR_Olek pisze:widzialem ostatnio w niedziele po poludniu srebrne disco2 pod empikiem w elblagu...nismo_pl pisze:2 lata!Roch pisze:a ja ostatnio zgłupiałem jak zobaczyłem unoszącą się chmurkę nad lusterkiem bocznym![]()
Masakra!
aaa, to mogłem być Ci ja. Pewnie lolą, lalą czy jaktam nazywasz swojego plaskacza, byłeś bo Twojego Landrover'a na bank bym wypatrzył

Strasznie wieloplatformowy jesteś. Trudno się czasem połapać o co kaman nie czytając wszystkich for na których się wypowiadasz

- Damian
-
- Kontaktowanie:
człowiek renesansu

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR