Co za cios

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
andziasss

Kontaktowanie:

Post autor: andziasss » pt mar 09, 2007 4:25 pm

lisiurski pisze:Ja już raz kupowałem coś od policji - dziękuje więcej nie skorzystam :)24
To bardzo proste jest socjologicznie: Policjantowie prywatnie poruszają się poddezelowanymi coupe o wyśrubowanych osiągach. To już mówi samo za siebie, ale pójdę dalej. Pracują (służą?) w Policji, bo naoglądali się Kojaka, a on jeździł bezkarnie po metropolii z malutkim kogucikiem i fajną furą (Biuck Regal) z niedozwoloną prędkością. Tak ukształtował się motyw ich życia: ścigać, ścigać, ścigać, nie uciekać tylko gonić. A tak można tylko w ... Policji. Tyle, że jakby sprzęt nie ten.
Biuck Kojaka 5,7V8, był raczej płaski i co najistotniejsze metropolia miała dość równe drogi jak domniemam... jakoś torowisk i kolein nie pamiętam i wjeżdżania na krwężnik h30cm na czwórce...
landklinika... jakby kto pytał
andziasss@landklinika.pl

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pt mar 09, 2007 9:02 pm

HERROS pisze:Policyjne Defki miały V8 i do tej roboty którą robiły to się średnio nadawały. Te które jeszcze służą są w strasznym stanie bo Landek to auto o które trzeba dbać. Ale nie muszę chyba tego mówić.
srali muszki bedzie wiosna...

:)21

znaczy przeszczepa mam. i wszystkie złe części ukradli i na podmianę dali nowe przed przetargiem...

i wibrujący janek też ma przeszczepa i też mu zepsute części ukradli...

wozy z pierwszego państwowego kontraktu sztuka w sztuke były robione w land rover special vehicles
i to bardzo dobrze robione.
#noichuj

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » pt mar 09, 2007 9:13 pm

czesław&jarząbek pisze:
HERROS pisze:Policyjne Defki miały V8 i do tej roboty którą robiły to się średnio nadawały. Te które jeszcze służą są w strasznym stanie bo Landek to auto o które trzeba dbać. Ale nie muszę chyba tego mówić.

znaczy przeszczepa mam. i wszystkie złe części ukradli i na podmianę dali nowe przed przetargiem...

wozy z pierwszego państwowego kontraktu sztuka w sztuke były robione w land rover special vehicles

no dobra....

jak ty masz jednego i wibrator ma drugiego,to kto ma reszte? :o

Awatar użytkownika
Pepek

Post autor: Pepek » pt mar 09, 2007 9:17 pm

Reszta jako części pojawia się raz na jakiś czas wystawiane na alegro przez gościa mieszkającego u podnóża gór :wink:
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » pt mar 09, 2007 9:19 pm

Pepek pisze:Reszta jako części pojawia się raz na jakiś czas wystawiane na alegro przez gościa mieszkającego u podnóża gór :wink:
Yeti zyje? :o

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pt mar 09, 2007 9:23 pm

Pepek pisze:Reszta jako części pojawia się raz na jakiś czas wystawiane na alegro przez gościa mieszkającego u podnóża gór :wink:
:)2
#noichuj

Awatar użytkownika
gruszkin

Post autor: gruszkin » pt mar 09, 2007 11:44 pm

LR_Olek pisze:
czesław&jarząbek pisze:

no dobra....

jak ty masz jednego i wibrator ma drugiego,to kto ma reszte? :o
reszta jutro bedzie w wieliczce
nie mów do mnie z rana

jeżdże dieslem dla szatana

ŚNIEGU WYP.ERDALAJ!!

Awatar użytkownika
HERROS

Post autor: HERROS » ndz mar 11, 2007 3:04 pm

Tego nie wiedziałem że były tam robione. Może dlatego im uszczelki nie odpadają po 1900 km i nie rdzewieją jak inne defki w służbach mundurowych.

Co do defków policyjnych, to jechałem takim jakiś czas temu i była porażka.
Bez urazy ale ARO lepiej się jeżdzi. Widać że traktowane były jak polonezy i tak samo się nimi jechało.
DISCO 300 TDI

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » ndz mar 11, 2007 5:27 pm

HERROS pisze: Co do defków policyjnych, to jechałem takim jakiś czas temu i była porażka.
Bez urazy ale ARO lepiej się jeżdzi. Widać że traktowane były jak polonezy i tak samo się nimi jechało.
:o :)20
od razu prosze - mnie do tego nie mieszajcie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”