Piesek Golden Retriver biegaLandRadek pisze:Bardzo fajny Kasztan!![]()
Dobre okoMasz coś jeszcze?

Moderator: Jerry
dzizas...ale brednie...samotny dysfunkcyjny staruch, a nie żaden wilkHERROS pisze:Ja widzialem na zdjeciach tylko jednego LR 300 tdi.
Widzicie jak sie trzyma z tylu. To nie jest to samo stado.
Oni mu nawet nie machaja!!!
Ten 300 tdi jest samotnym wilkiem...
no byl taki jeden co to disco 3 prawie na skrzyczne wjechal, bo elektronika fajnie robila....czesław&jarząbek pisze:tam gdzie p38 z kontrolą trakcji jedzie jak tapczan disco cysta z pozapinanymi MD robi sceny...
dinozaury wyginęły.
cysetki są starsze z roku na rok i bardziej zdechłe. dwusetki to już całkiem lipa...
trzeba się rozwijać
bo:Tapeworm pisze: powtórka z rozrywki z skrzynią, tym razem już się odbolokować nie chce... mam 3 na stałe i to chyba nie dokońca wbitą
Znaczy się że jak do terenu to co najmniej TD5 trzeba było kupić (a najlepiej nowego Rendza za 400 tysi z ABS, ESP, EGR i co tam jeszczeczesław&jarząbek pisze:dzizas...ale brednie...samotny dysfunkcyjny staruch, a nie żaden wilkHERROS pisze:Ja widzialem na zdjeciach tylko jednego LR 300 tdi.
tam gdzie p38 z kontrolą trakcji jedzie jak tapczan disco cysta z pozapinanymi MD robi sceny...
dinozaury wyginęły.
cysetki są starsze z roku na rok i bardziej zdechłe. dwusetki to już całkiem lipa...
trzeba się rozwijać
tonąć to ja zaczołem jak już mnie wyciągaliścieIgor909 pisze:Uwierz mi Czesławie że nie miał czasu , toną jak Titanicczesław&jarząbek pisze: b. biegi zmieniać niespiesznie i z brytyjską flegmą
nie znaczyBiker pisze:Znaczy się że jak do terenu to co najmniej TD5 trzeba było kupić (a najlepiej nowego Rendza za 400 tysi z ABS, ESP, EGR i co tam jeszczeczesław&jarząbek pisze:dzizas...ale brednie...samotny dysfunkcyjny staruch, a nie żaden wilkHERROS pisze:Ja widzialem na zdjeciach tylko jednego LR 300 tdi.
tam gdzie p38 z kontrolą trakcji jedzie jak tapczan disco cysta z pozapinanymi MD robi sceny...
dinozaury wyginęły.
trzeba się rozwijać
) a nie pchac się w trzysete z wybuchającym przegubem?
błe...
nie masz na poparcie tej tezy żadnych dowodów...Tapeworm pisze:Tego fabryczne Disco II by nie przetrwało w całości![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość