ale czego?Tapeworm pisze:przekładnia bez wspomagania: 100zł w mieście kraka
bateryjki w latarce?

Moderator: Jerry
Az tak zle nie jest ubezpieczenie do konca sierpnia, badania techniczne do konca maja. Generalne samochod w ciaglej eksploatacji.AM Patrol pisze:kup pojedz zaplac oplac prom zatankuj przyjedz przenocuj dowiez kup graty do przekladki daj mechanikowi zarejestruj oplac kur...... policzcie jak to tanio wyjdzie i masz piekne auto w polsce po po po kiedys tam .sam tak myslalem bo jak bylem w fabryczce pod londynem to staly dwie 90 troszke zaniedbane i co najfajniejsze ze panowie chcieli mi je dac za darmo nakrecony bylem ze az caly chodzilem ale pomyslalem o kosztach przywiezienia samochodow ktore nie maja przegladu wiec nie pojedziesz chodzby kawalek nie maja ubezpieczenia teoretycznie jakby posiedzial troszke to pewnie by jechaly ,ciezarowka nie wiedzie w najblizsza okolice brak czegokolwiek zeby zaladowac na tira itd. wiec stoja dalej tak jak w polsce gdzies pod blokiem stoi zuk albo polonez ktoremu cos tam i nikt go nie chce .
zrobiłem to bez mechaniora , bardzo pomagał mi kumpel co ma pojęcie o tymiLR_Olek pisze:za 3500 przekladka to chyba na drutowanych czesciach
Zeby kupować przekładnię nową trzeba być chyba niespełna władz umysłowych, w razie ciśnienia z kasą, można na czas jakiś przysposobić od omegi prawda Dudek? koszt to jakieś 150 plnów na szrocie i to z pompą wspomyLR_Olek pisze:ale ja mowilem o elementach nowych,a nie wyszperywanych po garazach...
A pompy sprzęgła od stara w lajtłajcie to nie pamiętaszPepek pisze:Najtaniej to do zwrotnic podłączyć sznurek, na drążek kierowniczy nabić szpulkę po niciach. Nakręcić na szpulkę dwa razy sznurek i jak w jedną stronę skręcasz to się nawija i odwrotnie.Patent zaczerpnięty z Adama Słodowego.
źle sformułowałeś pytanieczesław&jarząbek pisze:ale czego?Tapeworm pisze:przekładnia bez wspomagania: 100zł w mieście kraka
bateryjki w latarce?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości