TYLNY MOST OD DISCO W 110
Moderator: Jerry
- carlos 110
-
Niestety tam gdzie My jeżdzimy nie da się omijać i jedyna zasada to reduktor dwójka i dzida 

Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2007 9:05 pm przez Pepek, łącznie zmieniany 1 raz.
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
- carlos 110
-
to może jeździć autobusemTapeworm pisze:cóż co do techniki jazdy(zwłaszcza wyboru trasy) to zacytuje...Zastosuj się,a nie będziesz miał problemówczesław&jarząbek pisze: samochody z warwickshire to nie prasowany ryż. one są dla myślących użytkownków.
przy ich pomocy przeszkody terenowe-uwaga trudne słowo-omijamy
by skutecznie nieść kaganek cywilizacji w miejsca nie tknięte ludzką stopą
![]()

Military OneTen
- carlos 110
-
rozumiem,że nie akceptujesz takiej techniki jazdy. Ciekaw jestem co byś zaproponował w takich sytuacjach jak opisał Pepek i jakie byłyby efekty Twojej technikijogibabuu pisze:to moze dlatego wam ta jazda nie idziePepek pisze:Niestety tam gdzie My jeżdzimy nie da się omijać i jedyna zasada to reduktor dwójka i dzida

AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a to juz jak tam stryjenka uwaza, ale mysle ze stryjenka powinna zakupic jeepadudek pisze:rozumiem,że nie akceptujesz takiej techniki jazdy. Ciekaw jestem co byś zaproponował w takich sytuacjach jak opisał Pepek i jakie byłyby efekty Twojej technikijogibabuu pisze:to moze dlatego wam ta jazda nie idziePepek pisze:Niestety tam gdzie My jeżdzimy nie da się omijać i jedyna zasada to reduktor dwójka i dzida.

Mistrzow uprasza sie o spokoj
taa, jeszcze się Q rozpłacz i za karę nie myj rąk do obiadu, bo stare repy trochę łacha pociągnęły.. to cały świat jest do dupydudek pisze:taaa... poziom dyskusji po tym tekscie osiągnął ... , życzę Ci powodzenia w dalszych rozważaniach i wynikających z tego wnioskach

chłopie widać jakie masz auto i co pisujesz na forum (da się czytać) więc się nie rozczulaj jak dziecko taka konwencja tudzież karma.
a swoją drogą, ajk wymiękasz i faktycznie myślisz, że 2kaR i gaz w podłogę to najlepsza metoda to może faktycznie spróbuj tego jjeppa

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
za stary jestem, żeby płakać
ale tak jak pisałem ( a raczej Pepek ) że czasem są sytuacje gdy inaczej nie można niż dwója red i dzida. Wiem że są lepsze metody pokonywania trudnego terenu, do czego świetnie się nadaje def .I nie wymiękam aż tak ,żeby kupić jeepa.
twardy jestem , a co
No dobra odpuszczam, po prostu siedzę w arbaicie i to mnie stresuje ( chyba bardziej niż możliwość zaproponowania kupna jeepa
). Wieczorem jestem bez stresu i coś takiego by mnie nie ruszyło
A poza tym to staje sie nudne ... kup se jeepa, kup se jeepa ....Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2007 5:42 pm przez dudek, łącznie zmieniany 1 raz.
AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
- carlos 110
-
- carlos 110
-