czasami sie zastanawiam skad ty masz zawsze pod reka fote na kazda okazje?

Moderator: Jerry
Z ciekawości położyłem się pod swoją 110, patrze w magiczne miejsce, a tam wielkie NIC, nie wiem co o tym myślećDiscotheque pisze:Skrzynie czy reduktor?rafalwicher pisze:Simering juz zmieniony rozmiar to 45/72/10 ale dalej nie wiem jaka mam skrzynie i to jest problem przynajmniej dla mnie.
Dzizasss, nie musisz juz nawet wlazic pod auto.
Schyl sie tylko lub wloz aparat pod auto skierowany do przodu i zrob fote.
Na fotce ponizej jest reduktor jak widzisz na nim jest wybite 28D i na naklejce przelozenie 1,222
No to wez sie schyl pod auto bo skonczyly sie nam baterie w szklanej kuli i ni za uja nie zgadniemy na odleglosc co tam siedzi. Przy okazji przeslij zdjecie skrzyni biegow to postaramy sie zgadnac ze jest to LT77
to sprawdź olejrafalwicher pisze:niewidzac zdnych wyciekow z tylniego mostu...
zgodnie z zaleceniami to najlepiej wymienić na nowe/dobre kule (już nie pamiętam ale chyba coś ponad 600 PLN/sztuka w sklepie) tak samo można zanabyć dedykowany olej w saszetkachrafalwicher pisze:...uszczelnial ktos kiedys zwrotnice w przednim dyferku? Ma to jakis sens kiedy widac na kuli slady wrzerow?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości