jak to było
Moderator: Jerry
ehh.. wlasnie zamowilem kubly do dyski - macie jakis pomysl na zamontowanie 3 pkt. pasow - konkret moze byc ?
Ostatnio zmieniony wt cze 26, 2007 2:51 pm przez henry, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętam tylko zapach oleju jak go wiozłem do domu autostradą. Bo koleś nie dał uszczelki pod głowice filtra i z Tychów do Krakowa musiałem dolać 5 litrów oleju, a w środku nocy na autostradzie wysiadł mi stop. A SIII na gnojówkę jedzie max 70km/h. Było wszystko ale orgazmu nie stwierdziłem 

LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
dżisas, nie chodzi tylko o zakup, pozniejsze przygotowanie do terenu to dopiero gra wstepna..., utrzymanie go w pelnej sprawnosci i dobrej kondycji, to juz nie tylko milosc platoniczna, a uwienczeniem tego etapu moze byc dopiero spelnienie w terenie w piekny wiosenny dzien
to moze byc dopiero twoj orgazm, wiec wszystko przed toba
- poki co mylisz zauroczenie z prawdziwa miloscia....

naprawdę tam mysliszhenry pisze:dżisas, nie chodzi tylko o zakup, pozniejsze przygotowanie do terenu to dopiero gra wstepna..., utrzymanie go w pelnej sprawnosci i dobrej kondycji, to juz nie tylko milosc platoniczna, a uwienczeniem tego etapu moze byc dopiero spelnienie w terenie w piekny wiosenny dziento moze byc dopiero twoj orgazm, wiec wszystko przed toba

mam do zrobienia nadkola, podłogi - standard, progi, o miłym oku wnętrzu nie mowie

ale silnik gra jak trzeba, rama zdrowa, to wstrętne aluminium na zewnątrz tez - co sie martwic

93r. 200 Tdi; "Humbak"