LR_Olek pisze:gosciu nie widzi ze to zupelnie inne nadwozia...

Juz kolegi nie dobijaj

Ze to inne modele to widac, ale tego starszego tez sie da odpicowac

Moderator: Jerry
Maciejk pisze:Olek wiec nadwozie jest to samo mocowanie zderzakow lamp wiec nie ma problemu z przerobieniem, i nie obnize tego samochodu gdyz mam pneumatyczne obnizanie i nie wstawie 30 calowych felg gdyz takich nie ma... Dziekuje za odp Pozdro
Pezet a przerobienie tego Humera to wiocha jak dla mnieChcialem z przodu wrzuci xenony i z tylu ladne lampy od sporta its all ;]
jak można chcieć przerobić tak piękny samochód na takiego brzydala jakim jest nowy RRMaciejk pisze:Witam mam takiego Range Rovera z 96r.
[...]
Koniecznie chce przerobic go na takiego:
[...]
Czy wystarczy Kupic Lampy Klape tylnia Atrape Kierunki Zderzaki by przerobic na takiego czy trzeba zmieniac wzmocnienie czolowki mocowania itp?
Maciejk pisze:Olek wiec nadwozie jest to samo mocowanie zderzakow lamp wiec nie ma problemu z przerobieniem, i nie obnize tego samochodu gdyz mam pneumatyczne obnizanie i nie wstawie 30 calowych felg gdyz takich nie ma... Dziekuje za odp Pozdro
Pezet a przerobienie tego Humera to wiocha jak dla mnieChcialem z przodu wrzuci xenony i z tylu ladne lampy od sporta its all ;]
de gustibus non est disputandum, ale na usprawiedliwienie to ma jeździć a nie wyglądać ...czarny75 pisze:boziu jakie to szpetne jestNavara vs Navara![]()
ten warunek był spełniony .. ale omawiamy kwestię 1/4 4x4Saphira pisze:wole lasy blota i piach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości