Z reka na sercu i na powaznie piszac-Kupuje auto a nie taczki z złomem,a rejejestracja i oc załatwia się w jeden dzień.
...Toś chyba nienormalny.
Moderator: Jerry
Raczej zadne z zaproponowanych. Jeżeli już to diesel.ari9 pisze:Witam.
Jetem na kupnie auta terenowego do 27 tys.zł.Auto ma służyć jako wyprawowe,dlatego biorę pod uwagę wesje długie.Moje typy to:Range Rover,Pajero,Grand cherokee.Proszę o poradę czy silniki diesla czy bęzyna-lpg.
Pozdrawiam.
ari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,
Nie dramatyzuj, nie zrażaj kolegi. Co ma sie spier... w wypadzie na Ukrainę? Wystarczy, ze kupi furę na chodzie a za 29kk nie musi od razu wtopić.świerszcz pisze:a przy okazji to zamiast jechać na Ukrainę ( nie koniec świataari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,![]()
) pojedź se moze najpierw na okoliczne pole, szczerze radzę....
Ale cóż, kupuj, jedź, zraź sie - będzie za jakieś półtora miecha tanio auto do wzięcia po kolejnym frajerze![]()
dokladnie...ari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,a rejejestracja i oc załatwia się w jeden dzień.
chodzi o czas vs inwestycja finansowa....Elwood pisze:Nie dramatyzuj, nie zrażaj kolegi. Co ma sie spier... w wypadzie na Ukrainę? Wystarczy, ze kupi furę na chodzie a za 29kk nie musi od razu wtopić.świerszcz pisze:a przy okazji to zamiast jechać na Ukrainę ( nie koniec świataari9 pisze:Kupuje auto a nie taczki z złomem,![]()
) pojedź se moze najpierw na okoliczne pole, szczerze radzę....
Ale cóż, kupuj, jedź, zraź sie - będzie za jakieś półtora miecha tanio auto do wzięcia po kolejnym frajerze![]()
eee to juz jakaś jest histeriaBroncosaurus pisze:PS. ostatnio zmieniłem auto wyjazdowe na kolejnego LR i mimo ca. 60kpln wsadzonego w zakup, wiem że przez najbliższe 6 miesięcy auto z garażu nie wyjedzie, bo muszę je na początku przywrócić do stanu fabrycznego, że up gread'u nie wspomnę.....
Moje doswiadczenie jest skromne, ale w tym roku juz trzeciego landa zabralem na wycieczke i wrocil, a z racji ze nie wiele wiem to nie wiele przy nich robilem, (no moze troszke) wiec nie mam bladego pojecia z czego sie tak cieszyszświerszcz pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
gdzie twoja wiara w markePtak pisze: ... na lawecie
Tarsus pisze:Moje doswiadczenie jest skromne, ale w tym roku juz trzeciego landa zabralem na wycieczke i wrocil, a z racji ze nie wiele wiem to nie wiele przy nich robilem, (no moze troszke) wiec nie mam bladego pojecia z czego sie tak cieszyszświerszcz pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
gdzie twoja wiara w markePtak pisze: ... na lawecie
Trza sie jakos, jak "kazdy z nas" próbować z tłumu wyłuszczyć, "doświadczywszy" tego i owego...Ptak pisze:To jest realne podejście do sprawy ja swojego kupiłem za 27kPLN i pakiet startowy był 9KPLN więc patrzę realnie
Trzeba zajechać do serwisu lub dzióbać samemu sprowadzać części itd....
sie robią miesiące (chyba każdy z nas tego doświadczył)
Tapeworm pisze:nic bo twoja histeryczna reakcja wskazywała by na to, że ich stawki i jakość robót nadal jest ci bliska
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości