Moje Disco spala około 12l/100km po zatankowaniu gnojówki na statoil, a 9l/100km po zatankowaniu lepszej (czytaj droższej

Moderator: Jerry
a licznika to ty w milach nie masz?rafalwicher pisze: bylo spalil srednio 7.5l/100km.
nie, na lawecie jechali i tyle mu na wolnych obrotach spaliłLR_Olek pisze:a licznika to ty w milach nie masz?rafalwicher pisze: bylo spalil srednio 7.5l/100km.
tam jakas lepsza rope maja, jak jechalem osobowka po gorach to mi spalila 6.8 gdy ksiazkowe spalanie wg instrukcji powinno wynosic okolo 7.1LR_Olek pisze:a licznika to ty w milach nie masz?rafalwicher pisze: bylo spalil srednio 7.5l/100km.
przepał za masę na lawecieTRAWOLT pisze:nie, na lawecie jechali i tyle mu na wolnych obrotach spaliłLR_Olek pisze:a licznika to ty w milach nie masz?rafalwicher pisze: bylo spalil srednio 7.5l/100km.
chiquito83 pisze:tam jakas lepsza rope maja, jak jechalem osobowka po gorach to mi spalila 6.8 gdy ksiazkowe spalanie wg instrukcji powinno wynosic okolo 7.1
Chiquito
UAZ 2.4
Feroza 1.6
FSO 125p 1.5
może miał turbinkę kowalskiegoLR_Olek pisze:chiquito83 pisze:tam jakas lepsza rope maja, jak jechalem osobowka po gorach to mi spalila 6.8 gdy ksiazkowe spalanie wg instrukcji powinno wynosic okolo 7.1
Chiquito
UAZ 2.4
Feroza 1.6
FSO 125p 1.5
Duzym Fiatem?
i/lub magnetyzer oraz filtr KNBartas pisze:może miał turbinkę kowalskiegoLR_Olek pisze:chiquito83 pisze:tam jakas lepsza rope maja, jak jechalem osobowka po gorach to mi spalila 6.8 gdy ksiazkowe spalanie wg instrukcji powinno wynosic okolo 7.1
Chiquito
UAZ 2.4
Feroza 1.6
FSO 125p 1.5
Duzym Fiatem?
ale to jest teraz na topie...czesław&jarząbek pisze:dżizaskurwajapierdole
ile można bredzić o spalaniu discovery?
normalnie sie cafie już od tego...
nie macie jakichś fajnych awarii, spektakularnych wybuchów, koleżanek z fajnymi cyckami?
karwa...
Eee tamArtur Kamiński pisze:Czemu pałujemy się z tym spalaniem? A bo jeśli auto jeździ wokół komina raz miesiącu, a poza tym jest pomnik, to kierownika to trąca.
Ale jeśli jedziesz do Afryki 3,5 kkm, wtedy spalanie zaczyna nabierać znaczenia.
o to właśnie chodzi.Artur Kamiński pisze:Spalanie sprawdzam, bo nagła zmiana powie mi, że coś niebawem wybuchnie, że mam wyciek albo muszę zmienić dostawcę paliwa.
i bardzo dobrze.Artur Kamiński pisze:trudno znaleźć taki silnik, który chodzi tylko na paliwie z jednej stacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość