Komu? ;)Dima pisze:Zwracam honor
Dima, PW sprawdzi ;)
Moderator: Jerry
no ja chciałem jeszcze o dyskotece dorzucić, że przez tę wielką szybe w tylnich drzwiach nie będziesz wyglądał jak pszczoła tylko jak ryba w akwarium, ale to w sumie szczegół.Dima pisze:. Ale jak to przysłowie pszczół mówi: dla chcącego...Także jak macie jeszcze coś o dyskotece to będę wdzięczny.
Dzieki
Dima pisze:...Także jak macie jeszcze coś o dyskotece to będę wdzięczny.
Dzieki
a moze do tej welonki dam ci naklejke mojej firmy....Discotheque pisze:http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_mar ... ct0262.jpgdarkman pisze:Bocian, wygląda jak bocian.
Ale fajnie być w tej sekcieDiscotheque pisze:Musze ci to napisac bo mnie sumienie zezre. Posiadacze LRow to sekta gorsza niz Amway, gorsza niz najgorsze sekty. Moon to przy nich popierdolka, co ja gadam nawet scientolodzy sa lepsi bo mniej kasy wyciagaja
Jak mi zasponsorujesz jak oni wyciagarke to moge nakleicLR_Olek pisze:a moze do tej welonki dam ci naklejke mojej firmy....Discotheque pisze:http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/7_mar ... ct0262.jpgdarkman pisze:Bocian, wygląda jak bocian.
Psuc sie beda tak samo z tym ze przy zakupie 200Tdi musisz zwrocic wieksza uwage na pare elementow czyli skrzynia biegow i uklad przeniesienia napedu, wielkosc efektu wagonowego mogaca sugerowac scinanie wieloklinu w skrzyni. Ten defekt moze zniszczyc finansowo Twoje marzenia o samochodzieDima pisze:No proszę jakie wesołe bractwo Dyskotekowe:) Wiem, że w tylnej szybie mało widać ale z tego co mnie lat temu uczyli to sie do przodu patrzy ...do przodu a nie do tyłu:) Z resztą jak to mówią nie oglądaj się za siebie.
Ta rybka na tylnej szybie jest klawa jak cholera, coś z gatunku nemo:)
Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Nasuneło mi się po rozmowie ze starszyzną która mi nie dorzuci sie do jak to określili "pokracznego karawanu". Czy wersja 200 jest dużo bardziej awaryjna niż 300. Wiem, że 300 jest nieco lepsza, ale jako, że już wiem, że funduszy mi nie starczy na 300 (realnie patrząc) to raczej będzie 200. Wole mieć niższy model ale kase na pakiet startowy niż auto, które będzie stało. Poprawcie mnie proszę jeżeli źle mówie
Dzięki za poprawienie humoru:)
Siostrę pewnie oddał ;) Kto by chciał konia ;)marek_z_gor pisze:ktoremu posłałeś konia z rzędem ze po Tobie nie pojechali:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości