Macie jakis patent na uszczelnienie klap? Uszczelki sa na klapach i zastanawiam sie czy nie dolozyc drugich na szkielet, podobnie jak jest w Serii (chyba?).darkman pisze:w defie jedynie standardowo dwie kałuże na przednich wycieraczkach, ale to normalka i nawet jestem głęboko zdziwiony, że nie waliło mi tym razem via klapy przednie ... hmmm za duży deszcz chyba.
Cieknący dach
Moderator: Jerry
- piotrg
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
zaspawać
może 
hm.. leje mi tak na wysokości sprzęgła, czyli dół - lewy najbardziej i od pasażera ten sam prwy tym razem róg. ciekawostka, bo najbardziej przy 'szczelnie' mocno zamkniętych klapach, zaś jak leciutko uchylowne to raczej nie leje.
w sumie po konkretnym uszczelnieniu chyba by mi brakowało tej 'urody' defa, więc nie dramatyzuję, żeby aż tak.

hm.. leje mi tak na wysokości sprzęgła, czyli dół - lewy najbardziej i od pasażera ten sam prwy tym razem róg. ciekawostka, bo najbardziej przy 'szczelnie' mocno zamkniętych klapach, zaś jak leciutko uchylowne to raczej nie leje.
w sumie po konkretnym uszczelnieniu chyba by mi brakowało tej 'urody' defa, więc nie dramatyzuję, żeby aż tak.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi