Discovery cz RR
Moderator: Jerry
-
-
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: RR vs Disco
rafalwicher pisze: Bo kierujac tym samochodem czuje sie jak bym byl jego czescia i to jest w tym wszystkim najpiekniejsze.
Zaleciało samogwałtem

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- paradox
-
WOW...rafalwicher pisze: Dlaczego RR?
Range Rover Clasic zostal stwozony nie w pierwszej kolejnosci z mysla o kierowcy czy pasarzerach tylko o maszynie ktora ma byc niezawodna. Wsiadajac do RR za kierownice niepoczujesz sie jak w Japonskim samochodzie gdzie pierwsza mysla jest zminiaturyzowanie wszystkiego co tylko mozliwe i zrobienie maksymalnej ilosci miejsca dla pasarzerow i kierowcy. W RRC za kiera czujesz ze trzeba sie mocno wygimnastykowac aby przed nia sie znalesc, po prawej stronie czujesz pod soba tunel mieszczacy skrzynie biegow i skrzynie rozdzielcza, poterzna rama miesci sie zaraz pod twoim siedzeniem, doze kolo kierownicy i wysoko umieszczona dzwignia zmiany biegow. To wszystko sprawia ze ja wsiadjac do swojego RRC najlepiej czuje sie za kierownica. Choc najwygodniej jest na tylniej kanapie. Dlaczego?!
Bo kierujac tym samochodem czuje sie jak bym byl jego czescia i to jest w tym wszystkim najpiekniejsze.
Zycze dobrego wyboru.

Az sie prosi wkleic pewne zdjecie...ino ze nie wiem gdzie ono...

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
słynny wincz Gazfana?paradox pisze:

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
- paradox
-
Mialem na mysli to z bezposrednio wyrazanym uwielbieniem/pociagiem...w rure wydechowa...Tapeworm pisze:słynny wincz Gazfana?paradox pisze:

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest