...a co wolno mi

Moderator: Jerry
gucio1234 pisze:Szanowna Lozo Szydercow,
Od niedawna mam Dyskoteke. Zakup tej wlasnie marki byl gleboko przemyslanym i swiadomym wyborem. Do dnia dzisiejszego leje tylko ON ze stacji paliwowej.
Swiadomym, przemyslanym - a juz kombinujesz jak go popsuc.gucio1234 pisze: Od niedawna mam Dyskoteke. Zakup tej wlasnie marki byl gleboko przemyslanym i swiadomym wyborem. .
Raczej opad rak - bo juz temat byl walkowany N razy.gucio1234 pisze:Moje pytnie slusznie wzbudzilo kontrowersje,
Zwlasza w kwestii szacunku dla kieszeni.gucio1234 pisze:zwlaszcza w kwestii szacunku dla legendy.
pezet pisze:gucio1234 pisze: Od niedawna mam Dyskoteke. Zakup tej wlasnie marki byl gleboko przemyslanym i swiadomym wyborem. .
Jakbym chcial popsuc to bym nie pytal.pezet pisze: Swiadomym, przemyslanym - a juz kombinujesz jak go popsuc.
gucio1234 pisze:Moje pytnie slusznie wzbudzilo kontrowersje,
Wspomnialem, ze byl walkowany, ale jeszcze nigdy w konkretnym aspekcie 300 TDi (albo nie doszukalem).pezet pisze: Raczej opad rak - bo juz temat byl walkowany N razy.
Wlasnie do tych przeliczen potrzebne mi sa dane wejsciowe. Tak z sufitu nie umiem.pezet pisze: Domyslam sie ze motywacja do tych dywagacji jest chec zaoszczedzenia (czytaj - skapstwo, chciwosc etc).
Najpierw przelicz - ile by kosztowaly przerobki auta, zeby (teoretycznie) OR mu nie zaszkodzil, potem - ile groszy zaoszczedzisz na kazdych 100km, a nastepnie - ile bedzie3 kosztowal remont silnika. Podsumuj, zastanow sie - i lej to, co wyjdzie z kalkulacji.
Zdecydowanie potwierdzamDiscotheque pisze: I teraz docieramy do sedna czyli OO to ON tylko barwiony
Ale zamiesciles moj cytat wyrwany z kontekstu, w moim wykonaniu to bylo pytanie a nie stwierdzenie.Igor909 pisze:Zdecydowanie potwierdzamDiscotheque pisze: I teraz docieramy do sedna czyli OO to ON tylko barwiony![]()
W rurociągach naftowych do 7-miu baz paliwowych w Polsce [ Naftobazy ] płynie czyściutki ON
Dopiero tam mają mieszalniki i barwią paliwo
Podobno obniżają chemicznie o 5 oktanowość [ czy centowość ]
Wiem , byłem , widziałem i dotykałem
Ale zeby chociaz komfortowy byl ten nissan noIgor909 pisze:To widzę że już załapałeś czym powinieneś jeździćczesław&jarząbek pisze: super-hiper-mega-zajebistego nissana
![]()
Leję ON
oczywiścieIgor909 pisze:..... i niby do Rumuniiczesław&jarząbek pisze:
rendzem sportem tdV8
Jest super komfortowy superDiscotheque pisze: Ale zeby chociaz komfortowy byl ten nissan noale to za cholere nie ma zalet. Twarde i glosne jak taczka, nie skreca, nie hamuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości