Disco - zakup. I czy II
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
salony ostatnio przepełnione...to i popyt na nowych gości osłabł...Japan pisze:jestescie istne harpie tak dziobac nowego kolege...![]()
zamiast okres ochronny ustalic, wprowadzic na slaoony uprzejmie co by delikatnej wrazliwosci nie urazic, by trwalych urazow uniknac, oraz zachowywac sie z francja elegancja. Bulke przez bibulke itd. itp....
maszeruj albo giń

#noichuj
Japan pisze:jestescie istne harpie tak dziobac nowego kolege...![]()
zamiast okres ochronny ustalic, wprowadzic na slaoony uprzejmie co by delikatnej wrazliwosci nie urazic, by trwalych urazow uniknac, oraz zachowywac sie z francja elegancja. Bulke przez bibulke itd. itp....

życie jest okrutne i nie ma sentymentów

LR Rendzi stajla 

... and sometimes kopie w d..e!
Panie i Panowie,
Troszke sie juz zmeczylem glebokimi wodami w ciagu ostatnich kilku miesiecy.
Jednak narazie plywam a i tu wyplyne.
Niestety nie ma rajdu na poligonie w weekend, a tam zbieral sie klan LR
Wyplyne.
ps. szukam pracy
Panie i Panowie,
Troszke sie juz zmeczylem glebokimi wodami w ciagu ostatnich kilku miesiecy.
Jednak narazie plywam a i tu wyplyne.
Niestety nie ma rajdu na poligonie w weekend, a tam zbieral sie klan LR

Wyplyne.
ps. szukam pracy
qzyn
masz niewatpliwego pecha, bo i z mottem w podpisie się spóźniłeś .. ech wpada nowy na imprezęqzynDST pisze:... and sometimes kopie w d..e!
Panie i Panowie,

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
[/quote]
masz niewatpliwego pecha, bo i z mottem w podpisie się spóźniłeś .. ech wpada nowy na imprezę
[/quote]
Wpisane moze i pozno, ale znane od kikunastu lat.
Tak dla przypomnienia o dystansie i nie braniu na serio np. poltyki, labedzi.
Zadziwia mnie szybkosc waszych ripost. Tloczno sie robi.
masz niewatpliwego pecha, bo i z mottem w podpisie się spóźniłeś .. ech wpada nowy na imprezę

Wpisane moze i pozno, ale znane od kikunastu lat.
Tak dla przypomnienia o dystansie i nie braniu na serio np. poltyki, labedzi.
Zadziwia mnie szybkosc waszych ripost. Tloczno sie robi.
Ostatnio zmieniony wt paź 09, 2007 10:45 pm przez qzynDST, łącznie zmieniany 1 raz.
qzyn
@qzynDST
Wyluzuj, nikt nie chce Ci krzywdy zrobić ani Cię obrazić. Chcesz dobrej rady - masz:
Też jestem względnie nowy na tym forum, ale pierwsze co zrobiłem, to przekopałem się przez dwadzieścia kilka stron tematów forum markowego i kilkanaście (minimum) stron tematów innych subforów wgłębiając się w interesujące mnie kwestie oraz rejestrując podprogowo istnienie mniej interesujących. Złapałem (
) podstawową wiedzę pozwalającą na niezadawanie powtarzających się/głupich pytań, język i zwyczaje forum. Może nawet za szybko, bo siedzę głęboko w innym, podobnie poje...chanym towarzystwie wzajemnej adoracji. I nikt kto się tu stale udziela nie będzie się za to, ani bardziej dosadne określenia obrażał. Ani wymagał żeby się na starcie odzywać na Pan. Przeanalizuj dogłębnie logo forum, przywołaj banana na gębę za każdym razem jak się logujesz, to wsiąkniesz. Jak nie... to nie. Prawo do wolnej wypowiedzi obejmuje prawo do nie słuchania/nie czytania.
A merytorycznie w temacie: Dyskusja o wyższości D200 nad D300 i DII jest dyskusją nad wyższością świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia. To jaki samochód będzie dla Ciebie najlepszy, zależy TYLKO od Ciebie i Twoich potrzeb. (Nawiasem mówiąc poprzednie zdanie powtarza się wszędzie do znudzenia...) Musisz sam pozbierać (przywoływana we wcześniejszych postach opcja "szukaj") do kupy opinie o różnych modelach i zdecydować co bardziej jest Ci potrzebne. I myśl. Bo i tak czasami (zwłaszcza w przypadku pytania naruszającego godność Legendy lub koszerność) odpowiedź będzie brzmiała "pomidor".
W przypadku gdybym w mylnym był błędzie proszę Szanowną Lożę Szyderców o wyklęcie mnie i skierowanie w trybie natychmiastowym na co najmniej 6-cio godzinną banicję... Wyśpię się przynajmniej...
[/b]
Wyluzuj, nikt nie chce Ci krzywdy zrobić ani Cię obrazić. Chcesz dobrej rady - masz:
Też jestem względnie nowy na tym forum, ale pierwsze co zrobiłem, to przekopałem się przez dwadzieścia kilka stron tematów forum markowego i kilkanaście (minimum) stron tematów innych subforów wgłębiając się w interesujące mnie kwestie oraz rejestrując podprogowo istnienie mniej interesujących. Złapałem (

A merytorycznie w temacie: Dyskusja o wyższości D200 nad D300 i DII jest dyskusją nad wyższością świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia. To jaki samochód będzie dla Ciebie najlepszy, zależy TYLKO od Ciebie i Twoich potrzeb. (Nawiasem mówiąc poprzednie zdanie powtarza się wszędzie do znudzenia...) Musisz sam pozbierać (przywoływana we wcześniejszych postach opcja "szukaj") do kupy opinie o różnych modelach i zdecydować co bardziej jest Ci potrzebne. I myśl. Bo i tak czasami (zwłaszcza w przypadku pytania naruszającego godność Legendy lub koszerność) odpowiedź będzie brzmiała "pomidor".

W przypadku gdybym w mylnym był błędzie proszę Szanowną Lożę Szyderców o wyklęcie mnie i skierowanie w trybie natychmiastowym na co najmniej 6-cio godzinną banicję... Wyśpię się przynajmniej...

From all the things I've lost,
I miss my mind the most...
I miss my mind the most...