aha...no dobra, to tyle o twierdzeniach, mitach i faktachgri74 pisze:twierdzenie takie ,że często sa powielane mity i inne dziwne rzeczy ,

A zainteresowany i tak zrobi jak zeche...

Moderator: Jerry
gri74 pisze:miałeś pecha ...
co nie zmienia mojego twierdzenia, popartego faktami...
Jesli goscia z fabryki robiacego to samo (skladajacego skrzynie) przez osiem godzin dziennie iles tam dni w roku dajesz za argument...gri74 pisze:Jasne , ale nalezy pamietać że:
1. w anglii też składają je ludzie, nie cyborgi
2. nie należy wierzyć do końca manualom... czasami są mylne![]()
a pewne zasady mechaniczne nie znaja marek samochodów...
Olo, no ja cie prosze, skoro trzy razy musial rozbierac (raz nie wystarczy??) zeby dzialala...to chyba sie dopiero uczyl fachu...no, ale i tak pojetny jest Bo po trzecim razie juz (chyba ) dziala...Seryjna II skrzynie mialem rozbierana ze trzy razy przez mechanika z niewiodacego warsztatu i dziala (chyba) do dzis
No...a ja mowilem o Seryjnejparadox pisze: Olo, no ja cie prosze, skoro trzy razy musial rozbierac (raz nie wystarczy??) zeby dzialala...to chyba sie dopiero uczyl fachu...no, ale i tak pojetny jest Bo po trzecim razie juz (chyba ) dziala...
A...no i oczywiscie mowimy caly czas o Lt77...
Noo...jak sie tak wczytac dokladnie...trzy rozne w jednym aucie...LR_Olek pisze:czytaj wyyyyyyyrazznnniejjjjjTRAWOLT pisze:bo ja wiemparadox pisze: nio...rzutem na tasme wybroniles Honoru swego mechanika...![]()
z trzech żłożyć jedną to taki sukces ?!
"trzy rozne"
a nie
"z trzech roznych"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość