Oznaczenia
Moderator: Jerry
O i o opinie takie mnie chodzi - czyli uzytkownikow tych autekBukol pisze:Ja mam viejta i póki co nie znaczy terenu. Chyba się jeszcze nie oswoił?Poprzedni był 3,5 i też jakoś nie chlapał. A oleje były. Może miałem jakieś wybrakowane?

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Kolego, ale wycieki z mostów, skrzyni czy reduktora są identyczne dla V8 i tdi/td5. Ja zawsze o to dbałem, w każdym LR-ku (Disco 200tdi, Defender td5, RRC 3,5 i RRC 3,9) i problemów nie miałem. Najgorsze co może się przytrafić autku, to właściciel święcie przekonany, że ma auto nie do zajechania. Co zazwyczaj prowadzi do braku jakiegokolwiek serwisowania.Adamek pisze:O i o opinie takie mnie chodzi - czyli uzytkownikow tych autekBukol pisze:Ja mam viejta i póki co nie znaczy terenu. Chyba się jeszcze nie oswoił?Poprzedni był 3,5 i też jakoś nie chlapał. A oleje były. Może miałem jakieś wybrakowane?
Pozdrawiam - Maciek
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92
G300TD '98 lang
HD Road Glide CVO '09
W114 280 '74
W123 250 '78
W201 190D '92
Wiec:
Lalo mi sie wszystko, i wszedzie, co juz zaznaczylem.
Ale to z mojego niedbalstwa i lenistwa. Dolewalem wszystkich plynow DUZO, w garazu moglem stawiac wiaderka jak na podziurawionym strychu podczas deszczu.
Generala nie jest tak, ze ze wszystkich leci litr oleju tygodniowo.
Jak Ci bedzie leciec, to wymienisz uszczelniacze, moze przewody, troche gumek, pierdolkow i juz, wiele filozofii nie ma. Wystarczy chciec, jak to mowia.
Ale da sie z tym zyc, nie pekaj, to trzeba pokochac.
Lalo mi sie wszystko, i wszedzie, co juz zaznaczylem.
Ale to z mojego niedbalstwa i lenistwa. Dolewalem wszystkich plynow DUZO, w garazu moglem stawiac wiaderka jak na podziurawionym strychu podczas deszczu.
Generala nie jest tak, ze ze wszystkich leci litr oleju tygodniowo.
Jak Ci bedzie leciec, to wymienisz uszczelniacze, moze przewody, troche gumek, pierdolkow i juz, wiele filozofii nie ma. Wystarczy chciec, jak to mowia.
Disco 3.9 V8i & BFG 32 inczes.
I tak przez 365 dni w roku przez wszystkie lata zawsze coś klęka taka markaMDW pisze:

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii