A jeszcze coś takiego znalazłe
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3841880
Info dla kolegi Tapeworm - to defender

Moderator: Jerry
A jaka jest?Damian pisze:jak to nie ma?busz pisze:jeśli by była toyota o podobnych do 90 parametrach to na pewno bym wybrał toyotę. Ale nie ma
Ja jeżdżę toyotą LC ponad 3 lata. Bezawaryjnie. Ale coś mnie ciągnie do defendera, pinzgauera itp. Może to głupie, ale LC70 mi nie leży, po prostu.Damian pisze:
Znowu będzie że jestem ortodoks i zboczeniec toyotowy, więc przyznam się że def mi się bardziej podoba wizualnie
Zgadzam się z kolegą... Parch przynajmniej w moim przypadku sprawdza sie swietnie...Mroczny pisze:a krótki parch 4.2?
letko dłubniesz, założysz 35" i będziesz jeździłe wiecznie bo nic nie urwiesz
i jeśli nie jest barierą kasa to kupisz jeszcze w miarę świeży rocznik
hmm, o gustach się niby nie dyskytujue, ale jak na mój skrzywiony toj tojem, to za pieniądze wrzucone w "defender + ashcroft +maxi", zrobiłbym sobie taką starą 40tkę na "cudo" i objeżdżał defy w kółko... ale może masz rację... lepszy nowszy trupbusz pisze:A jaka jest?Damian pisze:jak to nie ma?busz pisze:jeśli by była toyota o podobnych do 90 parametrach to na pewno bym wybrał toyotę. Ale nie ma
- 40 za stara jak na mój gust.
No parch to ciężkie bydle jest. Jak się utopi w bajorze to już na amen. Jeżdzę na motorach i odkąd kupiłem KTM lżejszego o 50-100 kg od znajomych to mogę robić ósemki obok ich zakopanych na łące motorków. A to cieszyMroczny pisze:a krótki parch 4.2?
letko dłubniesz, założysz 35" i będziesz jeździłe wiecznie bo nic nie urwiesz
i jeśli nie jest barierą kasa to kupisz jeszcze w miarę świeży rocznik
z Damianem się zgodzić muszę, uturbiony 3 litrowy diesel w toyce, przemawia w kategorii moc do masy przeważa na stronę toyoty, widać zwłaszcza na piaskuDamian pisze:(...)
No ja nie zdzierże. Co masz do XMa? Miałem 3,0 V6 12 zaworowego. Nic tam nie ciekło, tym bardziej nie pękało ani nie ukręcało się! Co Ty za padło kupujesz i potem porównujesz?busz pisze:(...)Wyciekami i pierdołami się nie przejmuję (miałem dwa citroeny XM, więc wiele ścierpię), chodzi mi o to by auto dojeżdżało do domu a nie ciągle ukręcało się coś, pękało i takie tam.(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości