110tka lift
Moderator: Jerry
no mam prokompa, decarboni i koni dla 50 cm,
a hd to ome, koni raid i cos jeszcse, ale znajdziesz to przecież gdziekolwiek w lrm, lro itd.. bez problemu.
własnie nie wiem czy armstrong wystepuje w przyrodzie jako forma bezosobowa najtańsza w wersji hd czy tylko się steruje długoscią - trze czesława ścignąc w tej kwestii.
a hd to ome, koni raid i cos jeszcse, ale znajdziesz to przecież gdziekolwiek w lrm, lro itd.. bez problemu.
własnie nie wiem czy armstrong wystepuje w przyrodzie jako forma bezosobowa najtańsza w wersji hd czy tylko się steruje długoscią - trze czesława ścignąc w tej kwestii.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- Broncosaurus
jest jeszcze dobinson który ma przód +2 - 100 kg chyba (na pewno mniej niż OME)
300 na tył jest w porządku bo ogladałem jeszcze + 500 ale tego to sie nie da ugiąć nawet
w moim wypadku prowadzi sie znacznie lepiej i na twardym i szybka jazda po szutrach/dołach
wykrzyż łapie b. ok ale ja miałem już mega oklapnięte zawieszenie przed wymiana wiec może stad taka różnica w jeździe
generalnie to co do tej pory obcierałem brzuchem to jedzie górą - słychac tylko dźwięczne strzelanie spręzyn
na mega wykrzyżu - jaki m i sie udało uzyskać sprężyny z tyłu nie wypadają - nawet nie sprawiają wrażenia że chciałyby
generalnie super
300 na tył jest w porządku bo ogladałem jeszcze + 500 ale tego to sie nie da ugiąć nawet
w moim wypadku prowadzi sie znacznie lepiej i na twardym i szybka jazda po szutrach/dołach
wykrzyż łapie b. ok ale ja miałem już mega oklapnięte zawieszenie przed wymiana wiec może stad taka różnica w jeździe
generalnie to co do tej pory obcierałem brzuchem to jedzie górą - słychac tylko dźwięczne strzelanie spręzyn
na mega wykrzyżu - jaki m i sie udało uzyskać sprężyny z tyłu nie wypadają - nawet nie sprawiają wrażenia że chciałyby
generalnie super
OneTen
Discofery 300tdi
Discofery 300tdi
- Broncosaurus
- Discotheque
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: 110tka lift
po pierwsze primo...jezdzić trza łumićTarsus pisze:Wrównałem wczoraj niechcący skromną niegroźnie wygladającą góreczke i teraz dumam nad liftem... mojego autobusa...
po drugie primo...jezdzić trza łumić
po trzecie primo...jezdzić trza łumić
po czwarte...porównywanie 110 do disco to można psu w dupe wsadzić
po piąte...nie psuć
po następne...dać żelazu szanse
po ostatnie...nie przeszkadzać
piniondze zawsze zdążyta wydać...
#noichuj
Re: 110tka lift
przez takie gadanie gospodarki w stagnacje popadajączesław&jarząbek pisze:piniondze zawsze zdążyta wydać...

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
To nie do końca jest tak.Broncosaurus pisze:jest jeszcze dobinson który ma przód +2 - 100 kg chyba (na pewno mniej niż OME) .....
Najpopularniejsza sprężyna do 110 z oferty Dobinsona o symbolu C51-026 jest przeznaczona na dodatkowe obciążenie do 120 kg.
Oczywiście w ofercie znajdują się również sprężyny do większych obciążeń ( do około 160 kg ), poprostu nie są opisane w kartach katalogowych.
- Broncosaurus