pasek alternatora - wymiana
Moderator: Jerry
ale coś ty, nie ma opcji!Modi pisze:Jaro, jak masz jutro ciut czasu przyjade i zrobie ci ten pasek.... przy okazji moze na jakiegos browca wyskoczymy.
już cała sąsiedzka brać kibicuje koledze co by pod maske zajrzał, a tu nic.
disco jak stało tak stoi

osobiście uważam,że nasz kochany JPI to tak celuje z jazdą,żeby 400 000 km stuknęło dopiero w czerwcu na zlocie,więc i pasek zerwany jest mu na rękę

Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było
w polonezie caro plus z moturem 1.6 w opcji gli jest identycznie...Wąż pisze:Damian jest inaczej
Trzeba wpierw ściągnąć pasek z pompy wody i wiatraka, to co mnie zawsze w 200tdi wkurzało![]()
Do operacji tej będzie potrzebny odpowiedni klucz(śruby na deklu nierządu) i łyżka... przynajmniej tyle pamiętam
Witam
z uwagi na coraz niższy poziom postów oraz marudzenie "młodzieży" które doprowadza starszyznę do załamki przdstawiam instrukcję szczypiorka jak w disco 200 wymienić pasek

ps
czas około 2h, bo: trzeba było znaleźć klucze, pójść po browar, wypić, zajarać, połamać 2 chińskie nasadki 13
Modi dzięki za pomoc

z uwagi na coraz niższy poziom postów oraz marudzenie "młodzieży" które doprowadza starszyznę do załamki przdstawiam instrukcję szczypiorka jak w disco 200 wymienić pasek

ps
czas około 2h, bo: trzeba było znaleźć klucze, pójść po browar, wypić, zajarać, połamać 2 chińskie nasadki 13
Modi dzięki za pomoc

Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2008 9:24 pm przez jpi, łącznie zmieniany 4 razy.
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
śruby były zapieczonedudek pisze:2hJpi Ty chyba poszedłeś na browar a nie po browar

bo zaufałem starszym i zacząłem wykręcać chłodnicę, pas przedni, pompę wody no i klapę musiałem zdjąć bo się nie mieszczę z browcem w środku a Kolega M to już wogóle

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
dorzuce swoje trzy grosze po prawdzie, jest o do zrobienia w 20 min jak sie ma gotowe wszytkie klucze i wie jak sie to robi, i nie robi sie przerw na fajka i brecht jak JPI wqrwia sie na srubke
:D:d:
wiem ze doswiadczeni mistrzowie, to cuda wianki i w 15sek zrobia ale my sie uczymy - to chyba dobrze i szczerze powiedziawszy wole sie dobrze bawic przez 2 godz niz przez 15 min.
Wymienic komus jeszcze pasek ?
:D:D:D

wiem ze doswiadczeni mistrzowie, to cuda wianki i w 15sek zrobia ale my sie uczymy - to chyba dobrze i szczerze powiedziawszy wole sie dobrze bawic przez 2 godz niz przez 15 min.
Wymienic komus jeszcze pasek ?

Disco 96r. 300 Tdi; "" nie automat
5 o'clock off road team.
5 o'clock off road team.
Ja + Kolega: lr opowieści, pełen luz, albo zrobimy albo nie,2 browary, paczka fajek = pi razy oko jakieś 30 pln bruttodudek pisze:2hJpi Ty chyba poszedłeś na browa
r a nie po browar
"zaprzyjaźniony" zakład off gdzieś w polszy - pewnie 100 pln netto -samochód na drugi dzień
serwis lr w W-wie, wymiana 3 pasków, (klimy nie mam ale ch..) samochód za 4 ni robocze + dolewka płynu do spryskiwacza + płyn hamulcowy + płyn wspomagania + 2 żarówki od czegokolwiek bo nadwyżka magazyniwa: 1200 pln netto cili razy 1,22

Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 1:05 pm przez jpi, łącznie zmieniany 2 razy.
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Damian
-
- Kontaktowanie:
uważaj żebym złego słowa o Toruniu nie powiedziałjpi pisze: serwis lr we frajerowie zwanym W-wą, wymiana 3 pasków, (klimy nie mam ale ch..) samochód za 4 ni robocze + dolewka płynu do spryskiwacza + płyn hamulcowy + płyn wspomagania + 2 żarówki od czegokolwiek bo nadwyżka magazyniwa: 1200 pln netto cili razy 1,22

a co do serwisów za 1200 pln - mam odgrzebać twój temat jak to pochwaliłeś się, że "remont" zrobiłeś w porządnym serwisie?

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
o to,to właśnieDamian pisze:jpi pisze:
a co do serwisów za 1200 pln - mam odgrzebać twój temat jak to pochwaliłeś się, że "remont" zrobiłeś w porządnym serwisie?

jak to mówi jpi:" u przyjaciela"
za stówę to oni ci może na koło ale zapasowe popatrzeć

tak Cię kula- żeby jasne było
ale widzę,że dojrzewasz do tego ,że i samemu mozna coś tam przykręcić

Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było
ale tam było wtedy dużo części wymienionych, spójrz w posta
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 1:08 pm przez jpi, łącznie zmieniany 1 raz.
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
jak nie Ty to może syn chociaż na ludzi wyjdzie, tzw indoktrynacja od małego - na urodziny znowu lr'a dostaniemacmal2 pisze:jpi pisze:zazdrośnikmacmal2 pisze: tylko nie tych co trzeba, jeszcze dojrzejesz do zakupu jedynie słusznego
na jeepowego wirusa choruję od dawna...
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team