[Range Rover Classic] opony rozmiary bez liftu
Moderator: Jerry
- Klusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
hehe witam wszystkich
no niskie i szeroki bo do asfaltu uzywane głownie..w blocie sie oblepiaja i g..no z nich jest
ale niedlugo bedzie cos konkretniejszego..i tez chce wcisnac jak najwieksze a lifta brak wiec trzeba bedzie pomyslec
a i nie zdolujecie mnie..auto aktualnie u mechanika
..bo juz dosc dlugo go naprawiam
i nawet troche jezdze
a tak wracajac do tematu to w teren bez lifta 245/70 r16 proponujecie najwieksze?? a nic szerszego sie nie nada??

no niskie i szeroki bo do asfaltu uzywane głownie..w blocie sie oblepiaja i g..no z nich jest

a i nie zdolujecie mnie..auto aktualnie u mechanika

a tak wracajac do tematu to w teren bez lifta 245/70 r16 proponujecie najwieksze?? a nic szerszego sie nie nada??
kiedys - RR Classic 3.5V8
teraz - Hyundai Galloper Long 2.5 td
- Klusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak troszke reaktywujac temat..mysle coraz powazniej o konkretniejszych oponach BFG MT planuje tylko mysle o rozmiarze..i oczywiscie chcialbym wcisnac jak najwieksze..i z tego do czego tu wspolnie doszlismy to wyszlo: 245/70 r16 albo 235/75 r16..da rade cos wiekszego czy nie ma szans??
kiedys - RR Classic 3.5V8
7,50r16Klusek pisze:Tak troszke reaktywujac temat..mysle coraz powazniej o konkretniejszych oponach BFG MT planuje tylko mysle o rozmiarze..i oczywiscie chcialbym wcisnac jak najwieksze..i z tego do czego tu wspolnie doszlismy to wyszlo: 245/70 r16 albo 235/75 r16..da rade cos wiekszego czy nie ma szans??

obczaj , obczaj...Flor pisze:nie widziałem żeby się jakiś zakopałmrk13 pisze: Bizon Super ma jeszcze szersze i wyższe
ale kijowo robi w terenie

http://pl.youtube.com/watch?v=jNQN7r3RkPk