Na pewno pasek, czy może łożyska rolek albo napinacza?martuch pisze:okazało się że piszczy mi pasek klinowy :)21
TERMOSTAT
Moderator: Jerry
- Discotheque
-
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
do dwusetki już jest problem z dosteniem termostatu w genuinie
zwyklak kosztuje 49zł
do cysetki natomiast są zwyklaki po 39zł czyli loteria...ciepło/zimno...dobry/zły
i oryginalne genuiny
w pudełeczkach lr za 59zyli które działają
do td5 dla porównania termostat kosztuje 96zł, do tds'a 92zł, a do v8 od 26 za zwyklak tropikalny do 45 za genuin zimowy
no.

zwyklak kosztuje 49zł
do cysetki natomiast są zwyklaki po 39zł czyli loteria...ciepło/zimno...dobry/zły
i oryginalne genuiny

do td5 dla porównania termostat kosztuje 96zł, do tds'a 92zł, a do v8 od 26 za zwyklak tropikalny do 45 za genuin zimowy
no.

#noichuj
-
- jestem tu nowy...
wiecie chłopaki ze od tego mojego pierwszego postu ciągle mi naprawiają ten termostat
już 2 wsadzali i dupa nie grzeje, czekam na trzeci
tyle ze przy okazji wkładania drugiego dziady mi urwali odpowietrznik i musieli wymieniać na nowy i tak bujam się od miesiąca z wymianą termostatu bo barany nie mogą dobrać takiego co będzie pasował i działał a maja zakazane kupowanie zamienników
normalnie cyrk na kiju, co od nich wyjade to zaraz wracam bo nie grzeje, mają mnie po dziury w nosie ale póki mi nie wsadzą właściwego termostatu będę oddawać auto do skutku!!!

cholera chyba mnie przesilenie zimowe dopadłomartuch pisze:wiecie chłopaki ze od tego mojego pierwszego postu ciągle mi naprawiają ten termostatjuż 2 wsadzali i dupa nie grzeje, czekam na trzeci
tyle ze przy okazji wkładania drugiego dziady mi urwali odpowietrznik i musieli wymieniać na nowy i tak bujam się od miesiąca z wymianą termostatu bo barany nie mogą dobrać takiego co będzie pasował i działał a maja zakazane kupowanie zamienników
normalnie cyrk na kiju, co od nich wyjade to zaraz wracam bo nie grzeje, mają mnie po dziury w nosie ale póki mi nie wsadzą właściwego termostatu będę oddawać auto do skutku!!!

Jarku a słyszysz głosy,jak Ci podpowiadają co masz robićJarekK pisze:cholera chyba mnie przesilenie zimowe dopadłomartuch pisze:wiecie chłopaki ze od tego mojego pierwszego postu ciągle mi naprawiają ten termostatjuż 2 wsadzali i dupa nie grzeje, czekam na trzeci
bo wszędzie sex widzę

LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz