można na przykład laski bzykaćW.Bańka pisze: Pytanie ,więc co robić w RR?
RR - silnik pracuje jak od nyski
Moderator: Jerry
Re: RR - silnik pracuje jak od nyski
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
faktyczny stwierdzony na podstawie odczytu licznikalisiurski pisze:To przebieg faktyczny czy z licznikaW.Bańka pisze: ...
Przebieg 160 tys...

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
a nie, nic.... może phonecall'a do Cię wykonam jakoś tam....darkman pisze:mam przegrodę - wyjątkowo wkurzajaca, do extrakcjone jest kit co sie nazywa bulkhead removal bar - jest tego pełno w necie w róznych firmach, ale tez łatwe do powyginania u pana józka. bez grodzi i tej ruły cosik sie wysypuje po bokach defowych i rozkoslawia. zasadniczo gdybym nie sprzedawał defa to bym ja wywalił i zastapił bulkheadem własnie.
aaa.. co?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
No co Ty.maristez pisze:można na przykład laski bzykaćW.Bańka pisze: Pytanie ,więc co robić w RR?
RR -> nie laski bzykać, tylko naprawiać

albowiem czyż najsamprzód automobil priorytetem być nie powinien niźli ruły kawałka zakupienieczesław&jarząbek pisze:ja mam taką gródź z ruły zamówioną i jak przyjdzie to bedzie...haczyk tkwi w tym, że w tak zwanym międzyczasie 90tke sprzedałem...więc jestem skory do negocjacji...

BTW. czy ruła ona pozwala mężowi mej postury z uniesioną głową, dumnie 90'tką powozić (dzięki dalszemu fotela odsunięciu) - czy tez jak to bywa w przypadku genujnej grodzi - na śmieszność ogólną i walenie się kolanami po uszach skazuje?

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
czesław&jarząbek pisze:w tej mojej też była wycięta, ale nieporadnie i telepanie burt występowało oraz niedomyk i odmyk nagły drzwi na wyjebach
nie tyle idzie o cofanie fotela ile o możliwość odchylenia oparcia w takim zakresie jak w 110SW
Ty mi już nic niemów o 110SW bo pieprzony dżings zamka na słupku B

Standardświerszcz pisze:czesław&jarząbek pisze:w tej mojej też była wycięta, ale nieporadnie i telepanie burt występowało oraz niedomyk i odmyk nagły drzwi na wyjebach
nie tyle idzie o cofanie fotela ile o możliwość odchylenia oparcia w takim zakresie jak w 110SW
Ty mi już nic niemów o 110SW bo pieprzony dżings zamka na słupku B![]()
![]()
przyczynił się ostatnio do straty w mojej garderobie w ilości - 3 pary spodni
![]()
![]()

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
spodziewał sie pewnie porady typu wymień wężyk łączący punkt a z punktem d i dokręć o ćwierć obrotu wkręt w punkcie c
do tego stosowny rysunek.
niestety...rozczarowanie niemożnością wykonania naprawy nawet już nie przez telefon a z klawiatury.
160tkm na v8 o nieznanej historii do dużo.
może stukać wszystko...zawory, prowadnice, wałek, hydroregulatory w bloku, rozrząd, tłoki w tulejach, panewki
wszystko zależy od tego jak bardzo już jest blok wyśmiglony
od wróżenia z fusów odchodzi się z uwagi na powszchność kaw rozpuszczalnych
do tego stosowny rysunek.
niestety...rozczarowanie niemożnością wykonania naprawy nawet już nie przez telefon a z klawiatury.
160tkm na v8 o nieznanej historii do dużo.
może stukać wszystko...zawory, prowadnice, wałek, hydroregulatory w bloku, rozrząd, tłoki w tulejach, panewki
wszystko zależy od tego jak bardzo już jest blok wyśmiglony
od wróżenia z fusów odchodzi się z uwagi na powszchność kaw rozpuszczalnych
#noichuj
e-nie znacie sie.
kawa ma być z ekspresu minimum 12 barowego, mleko spienione i na ciepło, może byc posypana lekko czekoladą, a nasz kolesia Żoljetka poleca jeszcze zdaje się marcepana czy cos .. bo zapomniałem.
Czesław - Ty masz owsiki samochodowe jak sprzedałeś 90kę
Stachu - dzwoń jakby co? numer masz chyba ? czy ci posłac ?
poza tym dla duzego mena odsuwalność fotela kierowcy jest wystarczająca, bardziej własnie przydaje się wieksze odchylenie oparcia, chociaz moja kobita fotel zawsze dosuwa do przodu, a mała nie jest.
generalnie z miejscem nie jest tak źle i ostatnio doszedłem do wniosku, że to może bycbardziej wysokość fotela - tej regulacji brakuje chyba bardziej. niedawno zamieniłem poddupnik pilota na kierowce i jest lepiej - fajnie, że sie wymieniają bez problemu - Lego Panie Rover
kawa ma być z ekspresu minimum 12 barowego, mleko spienione i na ciepło, może byc posypana lekko czekoladą, a nasz kolesia Żoljetka poleca jeszcze zdaje się marcepana czy cos .. bo zapomniałem.
Czesław - Ty masz owsiki samochodowe jak sprzedałeś 90kę
Stachu - dzwoń jakby co? numer masz chyba ? czy ci posłac ?
poza tym dla duzego mena odsuwalność fotela kierowcy jest wystarczająca, bardziej własnie przydaje się wieksze odchylenie oparcia, chociaz moja kobita fotel zawsze dosuwa do przodu, a mała nie jest.
generalnie z miejscem nie jest tak źle i ostatnio doszedłem do wniosku, że to może bycbardziej wysokość fotela - tej regulacji brakuje chyba bardziej. niedawno zamieniłem poddupnik pilota na kierowce i jest lepiej - fajnie, że sie wymieniają bez problemu - Lego Panie Rover

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi