Range Rover p38 - prosba o pomoc
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
tu nie chodzi o "głaskanie po głowie" czy o moje nerwy tylko o normalną ludzka pomoc... wydawało mi się, że trafiłem na forum ludzi znających się na motoryzacji... a tu tylko same przepychanki.. i dogryzanie
nie jestem nowicjuszem jesli chodzi o fora internetowe i jak zadaje pytanie o dane techniczne to nie dlatego,ze jestem leniem jak to niektórzy ujeli tylko dlatego,że na całym waszym forum + internet tego nie znalazłem. A żaden post w odpowiedzi nie był na temat!
stąd moja frustracja
nie jestem nowicjuszem jesli chodzi o fora internetowe i jak zadaje pytanie o dane techniczne to nie dlatego,ze jestem leniem jak to niektórzy ujeli tylko dlatego,że na całym waszym forum + internet tego nie znalazłem. A żaden post w odpowiedzi nie był na temat!
stąd moja frustracja
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
cos kiedyś pisał ze rzadziej bedzie zaglądał bo coś tam. może kare mama mu zrobiła i nie może na neta siadać. albo z dzieckami na ferie pojechał.Damian pisze:tu zapytam, bo temat i tak durny
co się dzieje z Olem? Martwię się normalnie...Za szwindel z chomikami go przyskrzynili czy co?
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
-
- jestem tu nowy...
o to Ty w tym miejscu urzędujeszdarkman pisze:nooo, kopłem ci w opone jak do apteki zschodziłem,
fajnie, będę miał darmowy parking strzeżony

generalnie mój tajny, prywatny, darmowy parking zamkli
to se tam postawiłem - przecież prywatnego Waparku
nie będę dorabiał
po 17.00 zabiere coby Ci nie szpeciło pod oknem

LR Rendzi stajla