pogrzeb :(
Moderator: Jerry
nie ma co sie tlumaczyc ze droga waska i koleiny bo to moze wywolac jedynie salwy smiechu , zwlaszcza w polaczeniu ze zdjeciami i ze znalezieniem sie na drugiej stronie drogi (a wlasciwie poza nia) 
a dookola pusto, cisza, nic sie nie dzieje, nuda
a co do pasow to nigdzie nie jest powiedziane, ze nie odniesliby wiekszych obrazen gdyby mieli zapiete

a dookola pusto, cisza, nic sie nie dzieje, nuda

a co do pasow to nigdzie nie jest powiedziane, ze nie odniesliby wiekszych obrazen gdyby mieli zapiete

czarny75 pisze:@pezet opierdol sie nalezy jak najbardziej..zgadzam sie
wklejam te zdjecia ku przestrodze
lepiej uczyc sie na cudzych bledach niz na swoich
@wupasku ..salwy smiechu to mnie walą

Dobra dobra.
Za jazde bez pasów się należy i już.
I nie ciśnieniuj bo nikt się z Ciebie nie nabija, tylko - jak napisałeś - ma to być przestroga dla innych.
No.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
stary nie cisnieniuje ani troche
jestem wyluzowany jak spławik na porannej tafli jeziora.
nie jestem przekonany tylko do zasadnosci pasow w tym momencie
@pezet zerknij prosze na 1 fotke.
czy gdybym byl przypiety na sztywno mialbym szanse wyjsc bez obrazen?
poprzedniego dacha zaliczylem w pasach(tez jako pasazer)
i wiesz co.. wole bez pasów.
mam nadzieje ze moja herezja nie przeszkodzi Ci zabrac mnie na wislane bolenie

jestem wyluzowany jak spławik na porannej tafli jeziora.
nie jestem przekonany tylko do zasadnosci pasow w tym momencie
@pezet zerknij prosze na 1 fotke.
czy gdybym byl przypiety na sztywno mialbym szanse wyjsc bez obrazen?
poprzedniego dacha zaliczylem w pasach(tez jako pasazer)

"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera
widziałem na giełdzie rajdowej takie rury niedrogo do defa moze Ci przypasuje. Zartów nie ma...Wczoraj wjechałem na wage 2100 kg na pusto to troche jednak jesta słupeczki cieniuuuchne....dobra klatka nie jest zła, ja kombinuje z przegrodą przestrzeni bagażowej to moze od razu na grubszej rurce to zrobię - potem dziury w podłodze i do ramy
zawsze jakiś dodatkowy punkt podparcia

"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
- Żuczek
-
- Kontaktowanie:
Wenżu o ile dobrze pamiętam to już z rok o tych pałąkach myślisz... w takim tępie zanim to myślenie się w metal przerodzi to ruda punkty mocowania zeżre... Może szybciej będzie siedzenie obniżyć to najwyższy punkt nad głową wyjdzie... w rolce to nie pomoże ale samopoczucie poprawi:-)
Gaz- Designed for Żuczek
Owszem, są sytuacje, w któych pasy, poduszki, pałąki a nawet klatka - nie wystarczą. Ale z tymi diwajsami jednak łatwiej przeżyć wypadek.czarny75 pisze:
Nieraz na filmach widać, jak podczas rolowania kolesie wylatują przez okna. Czasem udaje się uniknąć urazu lub śmierci, ale nie ma co liczyć na Palec Boży..
Przypomniałeś mi, że już wiosna idzie i trzeba będzie gdzieś kija umoczyć. W moich stronach już chyba żywej rybiej duszy nie ma, ale jak znajdziesz w swojej okolicy jakieś ciekawe miejsca, to możemy się wybrać

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- Broncosaurus