wzmocnione krzyżaki
Moderator: Jerry
20 postów i nawet nie potrafiliście numeru klucza podać: 9/16
Nakrętek mieć w zapasie sporo bo to jednorazówki w zasadzie, śruby wytrzymują naprawdę sporo.
co do krzyżaków to juz dawno nie siedziałem pod disco/defem/rr, Seria ma inne. Ale jeżeli kalamitek obecności nie stwierdzono, to samemu napakować smaru(do krzyżaków, ja stosowałem wurthowski), aż wyjdzie bokami, więcej cudów się raczej nie odczyni.
Nakrętek mieć w zapasie sporo bo to jednorazówki w zasadzie, śruby wytrzymują naprawdę sporo.
co do krzyżaków to juz dawno nie siedziałem pod disco/defem/rr, Seria ma inne. Ale jeżeli kalamitek obecności nie stwierdzono, to samemu napakować smaru(do krzyżaków, ja stosowałem wurthowski), aż wyjdzie bokami, więcej cudów się raczej nie odczyni.
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

a było pytanie o numer klucza? chyba nie ... to nie wychodź przed szereg nie pytany coWąż pisze:20 postów i nawet nie potrafiliście numeru klucza podać: 9/16

napisałem raz, dla Ciebie napiszę drugiWąż pisze:Nakrętek mieć w zapasie sporo bo to jednorazówki w zasadzie

kup porządny klucz i nie będą jednorazowe

LR Rendzi stajla 

- krzysiek-gdansk