nie, bo nietymon4x4 pisze:czy ktoś może coś napisać na temat ?

auto było motane, więc .uj wi co w mostach siedzi
jeżeli jest standard to 33 w górę to ....
ale ja to się nie znam

jakie są tan założone opony (wielkość) - może to o czymś świadczyć
Moderator: Jerry
tam były opony 265x75x16 BFG MT ale gość chciał za nie trochę kasy a były styrane tak wiec wziąłem go na kołach z innego .TRAWOLT pisze:nie, bo nietymon4x4 pisze:czy ktoś może coś napisać na temat ?![]()
![]()
auto było motane, więc .uj wi co w mostach siedzi
jeżeli jest standard to 33 w górę to ....
ale ja to się nie znam![]()
jakie są tan założone opony (wielkość) - może to o czymś świadczyć
Kiedyś po rajdzie w niedzielę rano siedzimy sobie przed bazą na tarasie. Miedzy innymi właściciel jednego z serwisów LR. Nagle woła do kolegi na parkingu żeby zobaczył czy z Rynża cieknie olej. Po uzyskaniu odpowiedzi, że nie:TRAWOLT pisze:A co Wy chcecie w LR naprawiać?
to ma jeździć, a nie być sprawne![]()
i tak ma byćAdamo pisze:Kiedyś po rajdzie w niedzielę rano siedzimy sobie przed bazą na tarasie. Miedzy innymi właściciel jednego z serwisów LR. Nagle woła do kolegi na parkingu żeby zobaczył czy z Rynża cieknie olej. Po uzyskaniu odpowiedzi, że nie:TRAWOLT pisze:A co Wy chcecie w LR naprawiać?
to ma jeździć, a nie być sprawne![]()
"o k...a skończył się"
po bronco zostały wspomnieniakmiecio pisze:tymon a co z bronisławem??
kupiłem w cenie uaza bo 3 klockidarkman pisze:krzysiek-gdansk pisze:iles pan dal za tego obrzyna?
krzysiek-gdansk pisze:LEGO Technic?tymon4x4 pisze:kupiłem w cenie uaza bo 3 klocki
Ale 3k PLN?
Czy 3k GBP?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość