Nie mam nic do dyszla, ale ..... ta mala kupa w disco jest za mala, za slaba i to mnie wkurw.... Jak by tak byl jakis 4.2 TD jak w parchu na ten przyklad to byl lubial ...Elmer75 pisze:AMENWąż pisze:czytam i już wiem czemu się na diesla nawracam

Moderator: Jerry
Nie mam nic do dyszla, ale ..... ta mala kupa w disco jest za mala, za slaba i to mnie wkurw.... Jak by tak byl jakis 4.2 TD jak w parchu na ten przyklad to byl lubial ...Elmer75 pisze:AMENWąż pisze:czytam i już wiem czemu się na diesla nawracam
nie wiem czy w wszystkich 300 tdi tak jest u mnie nie ma dodatkowego immobilaizera , ale po schematach niby występuje taka wersja .grzegorzh pisze:W 300 tdi to immobiliser i alarm jest chyba w jednym?sys-kom pisze:prawdagrzegorzh pisze: AMR 4956
Ale wydaje mi się, że w 300 tdi, to tego nie ma.
Bo pająka nie ma
Bo zastanawiam się nad postem klucza13.
W końcu to jest jak wywalić alarm czy immobiliser?
Co by sie nie rozpisywac, pozwole sobie zacytowac kolege @kluczaLR_Olek pisze:jak dziala dobrze,to po co wywalac?grzegorzh pisze: W końcu to jest jak wywalić alarm czy immobiliser?
klucz13 pisze: ...... i cieszyć się że to już nie nawali
przekaźnik to przekaźnik elektronika to już całkiem inna sprawa ,TRAWOLT pisze:wiesz tak trochę nie rozumiem porównaniaLR_Olek pisze:a przekazniki pod maska jak znosza wodowanie? gorzej niz immo?![]()
przekaźniki za drobne wożę zazwyczaj w zapasie
immo raczej nie
że już o prostości wymiany jednego i drugiego nie wspomnę![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość