ale jazda.....moze w nieregularniku wyladuje, pasuje tam.....

Moderator: Jerry
No całe 5 zeta zaoszczędzić można...HUSKYTEAM pisze:Żeby nie robić kosztów nie montujemy przekaźnika, bo nie ma takiej potrzeby.
CZEKAMY !HUSKYTEAM pisze:W kolejnym etapie genialnych porad dla ubogich wrzucę montaż progów pod hi-lifta i płyty, jeżeli komukolwiek chce się to czytać
bredfan pisze:No całe 5 zeta zaoszczędzić można...HUSKYTEAM pisze:Żeby nie robić kosztów nie montujemy przekaźnika, bo nie ma takiej potrzeby.
Ci wyślę kilka...powiedzmy po 6.50 OK ?LR_Olek pisze:bredfan pisze:No całe 5 zeta zaoszczędzić można...HUSKYTEAM pisze:Żeby nie robić kosztów nie montujemy przekaźnika, bo nie ma takiej potrzeby.
u nas 8zl
a po co mi?bredfan pisze:Ci wyślę kilka...powiedzmy po 6.50 OK ?LR_Olek pisze:bredfan pisze: No całe 5 zeta zaoszczędzić można...
u nas 8zl
No dobra - to teraz tak na poważnie możesz mi wyjaśnić, co jest nie tak? To znaczy jak Ty byś to zrobił? Bo poza tym, że przewody są grubsze od wymaganych, są odpowiednio zabezpieczone w miejscu narażonym na przetarcie/uszkodzenie, są zabezpieczone przed wilgocią (osłony termokurlicze) i dodatkowo wpięty jest niezależny bezpiecznik (20 A). Jakie zadanie ma spełniać przekaźnik w przypadku urządzenia, które pobiera stałą moc 100 A?zaraz po elektryce
a jak dla mnie dobrze gada, za to Ty mi powiedz czym jest reintrodukcja foczych skór?selim pisze:....a- nie zająłbyś sie tak- reintrodukcją foczych skór i inseminacją reniferów ?hpx4000 pisze: Wszystko można robić bez przekaźników a nawet bezpieczników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości