Tam występuje jedna linka, obracająca się w rurkowatym tuneluKrystek79 pisze:Witam!
Poszukuje zespoly wycieraczek wraz z linkami silnikiem i samymi wycieraczkami poniewaz linki pekly i szyna jest to LAND ROVER DEFENDER 90 2.5D 1985r WERSJA uk.Z gory dziekuej za pomocne info.
Poszukiwany mechanizm wycierazki z linkami i silnikiem
Moderator: Jerry
- carlos 110
-
Re: Poszukiwany mechanizm wycierazki z linkami i silnikiem
Military OneTen
meczy mnie ten temat tego turbo kto wie przy waszej pomocy i jeszcze ta firma w UK twierdzi ze motorownia tocka w tocke nie rozni sie jets jakby przygotowan apod turbo ale wy znawcy wiec poslucham opini waszej.2x turbo juz lezy od defa i IC:)darkman pisze:e-spoko, fajne masz autko, nie wymiękaj;
z tym turbem nie szalej, śmigaj na tym co masz, kiedyś sobie wsadzisz 200kę, a na razie to loozik.
przecie wal od seryji ma ta sama srednice co od 2,5N/A a ze bedzie bez tłumika drgan, to silnik przezyje jakos....Wąż pisze:silnik jest z 90/110, znajomy robił właśnie generalkę 2.25D 5podporowego, kupił nowe koło i wygląda niemal identycznie(niemal bo tamtego nie zdejmowałem).
zdaję sobie sprawę, że nikt takich fantów nie zamawia by leżały, może ktoś ma 2.5na do rozfiletowania, bo cena koła pasowego z amortyzacja do serii mała nie jest![]()
ten gość od rekonstrukcji serii, może mieć stare silniki?
Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
teoretycznie masz rację, ba mam nawet ze trzy takie koła 
ale już się rzucę na to z amortyzacją, choć raz nie chcę dziadować... mam duże plany wobec tego silnika
zamówiłem już i poczekam dwa tygodnie(cena: LS -50%), czekając jednocześnie na "nigdy wcześniej nie zamawiane" elementy rozrządu 2.5na
więc zastój jest tak czy siak
dobrze, że zdecydowałem się na pełen pakiet startowy... było by niezłe bum, koło na wałku rozrządu było pęknięte, wpierw myślałem, że to ja je załatwiłem przy ściąganiu, ale w wyniku dochodzenia wyszło, że było już wcześniej uwalone

ale już się rzucę na to z amortyzacją, choć raz nie chcę dziadować... mam duże plany wobec tego silnika

zamówiłem już i poczekam dwa tygodnie(cena: LS -50%), czekając jednocześnie na "nigdy wcześniej nie zamawiane" elementy rozrządu 2.5na

więc zastój jest tak czy siak

dobrze, że zdecydowałem się na pełen pakiet startowy... było by niezłe bum, koło na wałku rozrządu było pęknięte, wpierw myślałem, że to ja je załatwiłem przy ściąganiu, ale w wyniku dochodzenia wyszło, że było już wcześniej uwalone

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life