Poszukiwany mechanizm wycierazki z linkami i silnikiem

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
carlos 110

Re: Poszukiwany mechanizm wycierazki z linkami i silnikiem

Post autor: carlos 110 » pn lip 21, 2008 12:10 pm

Krystek79 pisze:Witam!

Poszukuje zespoly wycieraczek wraz z linkami silnikiem i samymi wycieraczkami poniewaz linki pekly i szyna jest to LAND ROVER DEFENDER 90 2.5D 1985r WERSJA uk.Z gory dziekuej za pomocne info.
Tam występuje jedna linka, obracająca się w rurkowatym tunelu
Military OneTen

Krystek79
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Krystek79 » pn lip 21, 2008 12:56 pm

darkman pisze:e-spoko, fajne masz autko, nie wymiękaj;
z tym turbem nie szalej, śmigaj na tym co masz, kiedyś sobie wsadzisz 200kę, a na razie to loozik.
meczy mnie ten temat tego turbo kto wie przy waszej pomocy i jeszcze ta firma w UK twierdzi ze motorownia tocka w tocke nie rozni sie jets jakby przygotowan apod turbo ale wy znawcy wiec poslucham opini waszej.2x turbo juz lezy od defa i IC:)

Awatar użytkownika
moto

Post autor: moto » pn lip 21, 2008 10:27 pm

Wąż pisze:silnik jest z 90/110, znajomy robił właśnie generalkę 2.25D 5podporowego, kupił nowe koło i wygląda niemal identycznie(niemal bo tamtego nie zdejmowałem).

zdaję sobie sprawę, że nikt takich fantów nie zamawia by leżały, może ktoś ma 2.5na do rozfiletowania, bo cena koła pasowego z amortyzacja do serii mała nie jest :roll:

ten gość od rekonstrukcji serii, może mieć stare silniki? :-?
przecie wal od seryji ma ta sama srednice co od 2,5N/A a ze bedzie bez tłumika drgan, to silnik przezyje jakos....
Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750

Awatar użytkownika
Wąż

Post autor: Wąż » wt lip 22, 2008 12:48 am

teoretycznie masz rację, ba mam nawet ze trzy takie koła :)21
ale już się rzucę na to z amortyzacją, choć raz nie chcę dziadować... mam duże plany wobec tego silnika :)

zamówiłem już i poczekam dwa tygodnie(cena: LS -50%), czekając jednocześnie na "nigdy wcześniej nie zamawiane" elementy rozrządu 2.5na :roll:
więc zastój jest tak czy siak :-?

dobrze, że zdecydowałem się na pełen pakiet startowy... było by niezłe bum, koło na wałku rozrządu było pęknięte, wpierw myślałem, że to ja je załatwiłem przy ściąganiu, ale w wyniku dochodzenia wyszło, że było już wcześniej uwalone :roll:
Land Rover made by craftsmen-driven by psychos :)21
always look on the bright side of life :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”