o popatrz w innym wątku to się do mnie nie odzywaSaphira pisze:ciekawe ciekawe... kontynuuj
a tu to tylko upokorzyć by mnie chciała albo co

tylko niewiernychsla66 pisze:A nie wieszają na relingach?

Moderator: Jerry
Tego sie kurcza bałem - jedno nieostrożne porównanie i temat idzie w złą stronę. .......TRAWOLT pisze:Saphira pisze:no przecież już się odzywam![]()
![]()
znaczy się ... ból głowy, migrena, zły humor, huśtawka nastrojów, bo nie kupił mi kwiatka, bo on mnie nie rozumie, bo nie jest romantyczny, bo nie rozumie moich potrzeb ... już minęły?![]()
napisz mu wprost:Saphira pisze:Masz już jakiegoś LR na oku ? Jeździłeś ?
proszęsla66 pisze:No , wreszcie konkret.
miałem land cruisera lj 73 z 93 roku - ale to trudno porównywać.TRAWOLT pisze:napisz mu wprost:Saphira pisze:Masz już jakiegoś LR na oku ? Jeździłeś ?
a/ robisz przejażdżkę disco i tojtojem
b/ wybierasz tego który Ci się bardziej podoba
lub
c/ tego który jest w lepszym stanie wyjściowym
d/ dalej to już z górki i się później tym będziesz martwił
PS. o poduchach i elektryce Ci już wspomnieli w DII
ale chyba nie wspomnieli, że są gotowe zestawy - wywalasz poduchy wstawiasz sprężyny i jeden "kłopot" mniej
PS2 w tojtoju nie zapomnij sprawdzić jak pachnie w środku![]()
![]()
mozna dolozyc do tego T2. za 11k ojro to juz kupisz mlodziaka a calkiem przyzwoite autko.Misiek Cypr pisze:Dorzuc do tego jescze Isuzu Trooper/Opel Monterey oba 7 miejscowe, tansze w zakupie, mniej pali od Toyoty, troche wiecej od DII, poza rdza, nic go nie trapi. Fajnie jezdzi, wygodny i duzy.
Pajero II ostatnich serii tez nie do pogardzenia, pali tyle co Toyota, tez sie nie psuje, ale duzo tanich czesci.
Toyota sie nie psuje, ale jak sie zepsuje to drogo, duzo pali 12l/100
Disco malo pali, czesciej sie psuje i to duzo, ale czesci tanie 9l/100
Trooper malo pali, nie psuje sie, czesci tanie, rdzewieje rama10l/100
Pajero sie nie psuje, MITSUBISHI, czesci tanie, duzo pali12l/100
Spalanie podane w tych samych warunkach dla kazedego modelu, dojazdy do pracy z przedmiesc duzego miasta do centrum.
o nie dzieki, nissana nie chcę.redzik pisze:mozna dolozyc do tego T2. za 11k ojro to juz kupisz mlodziaka a calkiem przyzwoite autko.Misiek Cypr pisze:Dorzuc do tego jescze Isuzu Trooper/Opel Monterey oba 7 miejscowe, tansze w zakupie, mniej pali od Toyoty, troche wiecej od DII, poza rdza, nic go nie trapi. Fajnie jezdzi, wygodny i duzy.
Pajero II ostatnich serii tez nie do pogardzenia, pali tyle co Toyota, tez sie nie psuje, ale duzo tanich czesci.
Toyota sie nie psuje, ale jak sie zepsuje to drogo, duzo pali 12l/100
Disco malo pali, czesciej sie psuje i to duzo, ale czesci tanie 9l/100
Trooper malo pali, nie psuje sie, czesci tanie, rdzewieje rama10l/100
Pajero sie nie psuje, MITSUBISHI, czesci tanie, duzo pali12l/100
Spalanie podane w tych samych warunkach dla kazedego modelu, dojazdy do pracy z przedmiesc duzego miasta do centrum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość