no więc u mnie w toyce jest tak, że spryskiwacze świateł działają tylko przy włączonych światłach, (chociaż mam do tego osobny przycisk, nie tak jak Ty), może w disco jest podobnie... ?

Moderator: Jerry
Sorry, chciałem napisać mijaniaLR_Olek pisze:taaaak? mi dziala na postojowych i mijania tez...yuni pisze:W Disco 1 musisz miec włączone światła drogowe,
tylko ze trzeba miec odpowiendni stan plynu,bo pompowanie plynu na swiatla i tyna szybe jest uzaleznione od poziomy plynu...aby jak najdluzej sikalo na przednia szybe...
yuni pisze:Sorry, chciałem napisać mijaniaLR_Olek pisze:taaaak? mi dziala na postojowych i mijania tez...yuni pisze:W Disco 1 musisz miec włączone światła drogowe,
tylko ze trzeba miec odpowiendni stan plynu,bo pompowanie plynu na swiatla i tyna szybe jest uzaleznione od poziomy plynu...aby jak najdluzej sikalo na przednia szybe...(czyli działa na mijania i na drogowych)
Ale na pozycyjnych juz nie chodzi i tak też w manualu pisze ( rocznik 98 )
Co znaczy obieg zamknięty ? Pompa ci pompuje płyn z powrotem do zbiorniczka ?LR_Olek pisze:z tymi postojowymi to mnie ponioslo...yuni pisze:Sorry, chciałem napisać mijaniaLR_Olek pisze: taaaak? mi dziala na postojowych i mijania tez...
tylko ze trzeba miec odpowiendni stan plynu,bo pompowanie plynu na swiatla i tyna szybe jest uzaleznione od poziomy plynu...aby jak najdluzej sikalo na przednia szybe...(czyli działa na mijania i na drogowych)
Ale na pozycyjnych juz nie chodzi i tak też w manualu pisze ( rocznik 98 )
ale i tak nie uzywam,bo mam jeden sprysk i dodatkowo zrobiony obieg zamkniety i w ogole woda znaczy plyn nie dochodzi do wytrysku...
Nie żeby mi się chciało czy nie chciało. Leniem nie jestem, lubie nawet różne sporty extremalne, ale wysiadanie zza kierownicy przy 110 km/h może skończyć się muchą w oku. Mało przyjemne.JarekK pisze:znaczy nie chce mu się wysiadać, no to leser jest a my mu pomagamydarkman pisze:z za kierownicy?![]()
nie, bo....marek_z_gor pisze:a nie prościej wyjąć wtyczkę?LR_Olek pisze:yuni pisze:
Co znaczy obieg zamknięty ? Pompa ci pompuje płyn z powrotem do zbiorniczka ?
obieg zamkniety zamkniety jest srubka fi chyba 8 wkrecona w wezyk... z konstelacji wezykow od sprysku szwiatel.
Dokładnie takMaximus1313 pisze:Czyli jak rozumiem, mam zapalić światła, sprysnąć się na szybe jakoś dziwnie dłużej, dowiedzieć się że spryskiwacze działają albo nie, zdemontować dysze i plastiki w bezpiecznym miejscu, zaślepić śrubką fi 8 po uprzednim zwinięciu za zbiorniczek. A i wypiąć wtyczke z podłużnej pompki.![]()
![]()
proponowany termin?marek_z_gor pisze:nie obrazaj lublina bo sie zesra pod siewierzemczesław&jarząbek pisze:ty... miszcz prostoty...masz już co na zuka załadować?
zima idzie...![]()
co załadować to jest juz od miesiaca tylko to trzeba tak zrobic zeby zawieżć przetrzebieżyć i wrocic jednego dnia
wtyczki nie wypinalem...Maximus1313 pisze:Czyli jak rozumiem, mam zapalić światła, sprysnąć się na szybe jakoś dziwnie dłużej, dowiedzieć się że spryskiwacze działają albo nie, zdemontować dysze i plastiki w bezpiecznym miejscu, zaślepić śrubką fi 8 po uprzednim zwinięciu za zbiorniczek. A i wypiąć wtyczke z podłużnej pompki.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości