LR DISCO, zderzak ARB, kierunkowskazy
Moderator: Jerry
to bez różnicy kto jest producentem - jakość w główniej mierze zależy od zamawiającego. Jak zamawiający chce żeby winda more4x4 byla szczelna to będzie jak zamawiając będzie chciał żeby winda była tania to też będzie.pezet pisze:To zrozumiałe - tylko od których?Damian pisze:od małych żółtych cwaniakówpezet pisze:Ciekawe od kogo Shitpart bierze te winche?
Bo żółte rączki robią kilka wersji, a później producenci naklejają różne naklejki.
Wiesz ta sama grupa trzymająca władzę robi super Patrola super i dacie logan

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
czemu nie robi? jak robi 
zależy od stanu i czego się wymaga, mój był już parę razy trafiony, więc nie ma już takiej wytrzymałości(chyba wybulę te 150 zł na nowy
), zresztą pamiętasz chyba przesuwanie serii w bok za pomocą hilifta? więc tak źle nie jest 
strefa zgniotu jest(jakieś 5cm do ramy, plus zaginające się boki), hilifta podłożyć się da, a jak ktoś chce mieć magasuperhardmadafaka, to wystarczy w strefę zgniotu słupek ogrodzeniowy wspawać

zależy od stanu i czego się wymaga, mój był już parę razy trafiony, więc nie ma już takiej wytrzymałości(chyba wybulę te 150 zł na nowy

strefa zgniotu jest(jakieś 5cm do ramy, plus zaginające się boki), hilifta podłożyć się da, a jak ktoś chce mieć magasuperhardmadafaka, to wystarczy w strefę zgniotu słupek ogrodzeniowy wspawać

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

z łinczem to się mylisz, oryginalny seriowy łincz jest do ramy przykręcany za zderzakiem, żadnych płyt nie potrzebuje
a co do tych elektrycznych wydumek... to wiesz, w czasach gdy serie tłukli nikt nie myślał nawet
co do twardości to fakt nie jest zbyt twardy, ale widziałem "wersje" z grubszej blachy i co tu dużo gadać: kawał mela

a co do tych elektrycznych wydumek... to wiesz, w czasach gdy serie tłukli nikt nie myślał nawet

co do twardości to fakt nie jest zbyt twardy, ale widziałem "wersje" z grubszej blachy i co tu dużo gadać: kawał mela

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos