Dyskoteka z Anglii?

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
sys-kom
Kontaktowanie:

Post autor: sys-kom » pn wrz 15, 2008 8:16 pm

Ja , bedac tu naprawdę zapaleńcem co do aut angielskich , ale jeśli chodzi o przerobienie starej dyskoteki to nie ma problemu , ale o przerobienie td5 za 1900 zł to raczej naprawdę ja nie chciałbym tym autem jeździć .

po pierwsze przerabianie ABS -- raz elektryka 2 odpowietrzenie to masakra

po drugi poduszki powietrzne - ja tam nie chciałbym dostać poduszką podczas jazdy , bo kable źle połączone

bo sprawa mechaniki to wydaje mi sie nie tak skomplikowana ,
Off Road to choroba przenoszona przez błoto

HERBU BIEDRONKA

Awatar użytkownika
Radac

Post autor: Radac » pn wrz 15, 2008 10:38 pm

bbvp pisze:
Mrozo pisze:bbvp:
Jeden z serwisow krakowskich LRa mial jakos z pol roku temu albo wiecej informacje ze nie dokonuja przekladek (albo nawet nie serwisuja, nie pamietam) Discovery z przekladka powyzej 95, albo 97roku.

Czyms to chyba jest uwarunkowane :)
ale po utopieniu zalaniu elektroniki swapie silnika i zlozone z pieciu przyjmuja ??
Maało tego , 8) przyjmują , naprawiają ,serwisują :D , a potem jeszcze jak zachwalają -jaki to on amerykancky :)21 np takie o to banany :oObrazek , Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek%20,ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek :)21 :)21 :)21
VeryDiscovery `01 Td5 - to Radaca padaca

Awatar użytkownika
Wiechu

Post autor: Wiechu » pn wrz 15, 2008 10:41 pm

coś marnie wkleiłeś, bo się powiększyć nie da

:)21
łoś też człowiek

Awatar użytkownika
Radac

Post autor: Radac » pn wrz 15, 2008 10:45 pm

No jo :)21 , ale to dla bezpieczeństwa co by ktoś nie zrobił klona partnera :)23

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Post autor: Toroo » pn wrz 15, 2008 10:53 pm

Ale na stronie pisali o LR'ach :wink:

Awatar użytkownika
Radac

Post autor: Radac » pn wrz 15, 2008 11:07 pm

Toroo pisze:"]

Aton, RHD z wysp nie kupuj, angole też mają LHD u siebie w ofertach więc warto poszukać tak czy siak.
A i owszem mają ale zapomnij że trafisz :lol:, w UK z racji tej że jest bardzo WIELE a może i WIEEEELEEEJ obcokrajowców-emigrantów pochodzących zazwyczaj z państw o ruchu prawo stronnym auta takie są na pieńku sprzedawane , :) mało tego to jest kilka firm które specjalizują się tylko i wyłącznie w RHD.Poza tym aut z RHD jest mało a może i jeszcze małłłeeej :D , i z racji tej ceny są kosmośne :)21 porównywalne z tymi w Polaju czy gdzie kolwiek ktokolwiek widział w Eupopie kontynentalnej a często i gęsto droższe - no żeby nie byLo :D.To już jeden problem masz z gLowy :)21 , i wrogiej propagandy proszę nie siać :)21 :D

Awatar użytkownika
Radac

Post autor: Radac » pn wrz 15, 2008 11:11 pm

Toroo pisze:Ale na stronie pisali o LR'ach :wink:
Tia 8) , a wy myślicie towariszu że LR-a tak nie gwałcą :)21 jeścio lepiej :D

bbvp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: bbvp » pt wrz 19, 2008 2:51 pm

sys-kom pisze:Ja , bedac tu naprawdę zapaleńcem co do aut angielskich , ale jeśli chodzi o przerobienie starej dyskoteki to nie ma problemu , ale o przerobienie td5 za 1900 zł to raczej naprawdę ja nie chciałbym tym autem jeździć .

po pierwsze przerabianie ABS -- raz elektryka 2 odpowietrzenie to masakra

po drugi poduszki powietrzne - ja tam nie chciałbym dostać poduszką podczas jazdy , bo kable źle połączone

bo sprawa mechaniki to wydaje mi sie nie tak skomplikowana ,
ja bym abs wywalil od 6 lat nie mam i zyje poza tym na sniegu pewne sztuczki utrudnia ;) poduch nie testowałem , obejde sie psychicznie ;) no ale to nie moj sprzet ma byc tylko autora wątku ... ja tylko za murzyna robie na dalsze akcje ;)

Awatar użytkownika
sys-kom
Kontaktowanie:

Post autor: sys-kom » pt wrz 19, 2008 7:01 pm

ja się zdecydowanie zgadzam że w pewnych momentach ABS i inne wodotryski mogą przeszkadzać , ale to też moje zdanie , nie mam ABS , ani SRS , ani innego zbędnego badziewia które może się zepsuć , i przestać działać
Off Road to choroba przenoszona przez błoto

HERBU BIEDRONKA

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”