Dyskoteka z Anglii?
Moderator: Jerry
Ja , bedac tu naprawdę zapaleńcem co do aut angielskich , ale jeśli chodzi o przerobienie starej dyskoteki to nie ma problemu , ale o przerobienie td5 za 1900 zł to raczej naprawdę ja nie chciałbym tym autem jeździć .
po pierwsze przerabianie ABS -- raz elektryka 2 odpowietrzenie to masakra
po drugi poduszki powietrzne - ja tam nie chciałbym dostać poduszką podczas jazdy , bo kable źle połączone
bo sprawa mechaniki to wydaje mi sie nie tak skomplikowana ,
po drugi poduszki powietrzne - ja tam nie chciałbym dostać poduszką podczas jazdy , bo kable źle połączone
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
Maało tego ,bbvp pisze:ale po utopieniu zalaniu elektroniki swapie silnika i zlozone z pieciu przyjmujaMrozo pisze:bbvp:
Jeden z serwisow krakowskich LRa mial jakos z pol roku temu albo wiecej informacje ze nie dokonuja przekladek (albo nawet nie serwisuja, nie pamietam) Discovery z przekladka powyzej 95, albo 97roku.
Czyms to chyba jest uwarunkowane

VeryDiscovery `01 Td5 - to Radaca padaca
A i owszem mają ale zapomnij że trafiszToroo pisze:"]
Aton, RHD z wysp nie kupuj, angole też mają LHD u siebie w ofertach więc warto poszukać tak czy siak.

VeryDiscovery `01 Td5 - to Radaca padaca
ja bym abs wywalil od 6 lat nie mam i zyje poza tym na sniegu pewne sztuczki utrudniasys-kom pisze:Ja , bedac tu naprawdę zapaleńcem co do aut angielskich , ale jeśli chodzi o przerobienie starej dyskoteki to nie ma problemu , ale o przerobienie td5 za 1900 zł to raczej naprawdę ja nie chciałbym tym autem jeździć .