range rover 2,5 1999 potrzebuje porady
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Czesławie, powiedz ty mi po drodze czy standardowy alarm wykorzystuje klaksony czy jakąś syrenę? Bo po jakimś zalaniu syrena od alarmu nie dział (klakson działa)
Range Rover V8 Outsourcing IT
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jeśli chodzi o wyciek spod korka wlewu oleju to chyba całkiem normalne(ja mam już drugi silnik) przy przebiegu około 200tyś, u mnie też występuje a skutków negatywnych tegoż wycieku brak
Trzeba pamiętać o wytarciu korka przed przykręceniem.
Alarm może wydawać różne dźwięki zależnie od ustawienia chyba syren, syrena i klakson, lub sam klakson.
Do domu dojeżdża prawie zawsze - nawet z urwanym zaworem napierdzielającym w tłok jak młotek.
Jak sprawny to sprawia ogromną przyjemność z jazdy, a jak nie to fajnie wygląda jako pomnik na podwórku.

Alarm może wydawać różne dźwięki zależnie od ustawienia chyba syren, syrena i klakson, lub sam klakson.
Do domu dojeżdża prawie zawsze - nawet z urwanym zaworem napierdzielającym w tłok jak młotek.

Jak sprawny to sprawia ogromną przyjemność z jazdy, a jak nie to fajnie wygląda jako pomnik na podwórku.

- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
To powiedzcie gdzie jest syrena? Bo klakson jest po lewej i prawej stronie chłodnicy, tak? czy jedno z tego to syrena.
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Może byś do pracy wrócił? 

Ostatnio zmieniony czw wrz 25, 2008 3:25 pm przez hpx4000, łącznie zmieniany 1 raz.
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Poszukam, poszukam… myślałem że znam wszystkie elementy które są pod maską