czesław&jarząbek pisze:przedwcześnie czy w sam raz?
egzaktli in tajm
Moderator: Jerry
Nie przesadzajnowicjusz127 pisze:tak oto Czeslaw zdradza tajemnice....korzystajcie i spijajcie ta drogocenna wiedze.
w sumie masz racje.dzieki pseudomechanikom wszystkowiedzacym koszta naprawy rosna bo po paprokach nikt nie lubi poprawiac.jednemu fachmanowi co sie smial jak mowilem coby td5 nie tykal juz udowodnilem ze tu nie ma nic smiesznego.jak sie dupa zapalila "bo auto panie nie pali"to zrozumial o co kaman i juz raczek nie pcha.czesław&jarząbek pisze:nie bój nic...tu obstawiam punkt ostatni:nowicjusz127 pisze:tak oto Czeslaw zdradza tajemnice....
-samochód jest zepsuty
bo gdyby wnikliwie zanalizować temat to wiemy że:
-samochód nie zapala
-akumulator jest niepsrawny
-pompa była naprawiana...
-nowa pompa jest...za droga
żadnego punktu odniesienia.
będzie drogo...
LR Tomaszek pisze:W Rave opisana jest troszkę inna metoda odpowietrzania. Chodzi o to żebynowicjusz127 pisze:tak oto Czeslaw zdradza tajemnice....korzystajcie i spijajcie ta drogocenna wiedze.
uruchomić zapłon w poz.II na 3 minuty i potem odpalać. Działa, próbowałem sam i u mnie robiło.
chyba sobie zartujesz.ciekawy komp a auto jeszcze ciekawsze.popros pana komputera zeby pokazal ci na ekranie cisnienie systemowe.to nie td4 lub td6zaloguj pisze:Z powodu ze nie mogłem wyjechać z garage komputer przyjechał do mnie
Pokazało tylko ze pompa została odpięta i podpięta i to wszystko
Gość wsiadł i tak stwierdziłnowicjusz127 pisze:chyba sobie zartujesz.ciekawy komp a auto jeszcze ciekawsze.popros pana komputera zeby pokazal ci na ekranie cisnienie systemowe.to nie td4 lub td6zaloguj pisze:Z powodu ze nie mogłem wyjechać z garage komputer przyjechał do mnie
Pokazało tylko ze pompa została odpięta i podpięta i to wszystko![]()
![]()
i nie ma mozliwosci stwierdzic odpiecia pompy
ktos cie rabie na kase a koszta rosnazaloguj pisze:Gość wsiadł i tak stwierdziłnowicjusz127 pisze:chyba sobie zartujesz.ciekawy komp a auto jeszcze ciekawsze.popros pana komputera zeby pokazal ci na ekranie cisnienie systemowe.to nie td4 lub td6zaloguj pisze:Z powodu ze nie mogłem wyjechać z garage komputer przyjechał do mnie
Pokazało tylko ze pompa została odpięta i podpięta i to wszystko![]()
![]()
i nie ma mozliwosci stwierdzic odpiecia pompy
![]()
wowLR Tomaszek pisze:Odpaliłem auto po zrzuceniu głowicy bez najmniejszego problemu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości