niestety to 2 ale na tym 1 sie lepiej znamPtak pisze: głuszyć ryby prądem czy rybactwo

Moderator: Jerry
kupic nowa...Ptak pisze:Kochana redakcjo jak wyczyścić popielniczkę w Disco bo nie wiem jak sie za to zabrać
Czy wymaga to specjalistycznych narzędzi ?
zapomniałeś dodać:LR_Olek pisze:kupic nowa...Ptak pisze:Kochana redakcjo jak wyczyścić popielniczkę w Disco bo nie wiem jak sie za to zabrać
jak umie kiepy oprozniac ze starej,to analogicznie wymieni stara na nowaArturM pisze:zapomniałeś dodać:LR_Olek pisze:kupic nowa...Ptak pisze:Kochana redakcjo jak wyczyścić popielniczkę w Disco bo nie wiem jak sie za to zabrać
'i pojechać do serwisu żeby wymienili'
A skąd będzie wiedział czy była modernizacja zrobiona ? Może podkładkę trzeba zapodać żeby się sama nie otworzyła i nie narobiła syfu ? Już powoli słychać o narastającej pladze wybuchających popielniczek po wymianie - więc ja bym uważał. Lepiej niech się tym zajmie wykwalifikowany personel.LR_Olek pisze:jak umie kiepy oprozniac ze starej,to analogicznie wymieni stara na nowaArturM pisze:zapomniałeś dodać:LR_Olek pisze: kupic nowa...
Dzięki, starałem sięSzczesnyLR pisze:bardzo śmieszne
A jak odkurzaczem wyciąga?LR_Olek pisze:jak umie kiepy oprozniac ze starej,to analogicznie wymieni stara na nowaArturM pisze:zapomniałeś dodać:LR_Olek pisze: kupic nowa...
pezet pisze:Cholerne forum![]()
Kolega ma problem, a wy się jak zwykle nabijacie i kasztanicie!
Nie godzi się tak![]()
Otóż:
Pierwszą czynnością jest wyjęcie foteli.
Jak już wyjęte, odkręcasz wszystkie plastiki i wyjmujesz tapicerkę.
Potem trzeba wyrwać matę tłumiącą - co może być trudne w okolicach tunelu - ale można ją odciąć nożem.
Jak już masz pusto w środku, to otwierasz popielniczkę, a następnie czyścisz ją karcherem - najlepiej na gorąco i z dobrym środkiem dezynfekująco-myjącym.
I już.
a nie prościej naszczać bez pardonu i rozbieraniapezet pisze:Cholerne forum![]()
Kolega ma problem, a wy się jak zwykle nabijacie i kasztanicie!
Nie godzi się tak![]()
Otóż:
Pierwszą czynnością jest wyjęcie foteli.
Jak już wyjęte, odkręcasz wszystkie plastiki i wyjmujesz tapicerkę.
Potem trzeba wyrwać matę tłumiącą - co może być trudne w okolicach tunelu - ale można ją odciąć nożem.
Jak już masz pusto w środku, to otwierasz popielniczkę, a następnie czyścisz ją karcherem - najlepiej na gorąco i z dobrym środkiem dezynfekująco-myjącym.
I już.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość