Płyny ustrojowe, okresówki, i inne takie
Moderator: Jerry
- nowicjusz127
a nie bary ?Teodrynn pisze:mam oponki Bfg 235/70/16 A/T i napompowano mi przy zakładaniu przód 2,5 atm a tył 2.6
PROMILE..........miara szczęścia??
1.9 -2.6 do 2003
2.1 -2.6 od 2003
Seba sciemnia, bo to jest z pełnym obciążeniem
w D2 z 4 pasażerami i bagażem, nie mam pod ręką D1 ale jak miałem to pompowałem 2.0 - 2.0 czasem 1.8 - 2.0
uśrednij sobie np 2.0 - 2.2 te 2.6 to okropny hard core ci zrobili.
z pytaniem o cisnienie w standardowej oponie, to się chyba jeszcze nie spotkałem na forum

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
Haynes twierdzi, że 1.8 i 2.3 i ja tyle dymam.darkman pisze:[... nie mam pod ręką D1 ale jak miałem to pompowałem 2.0 - 2.0 czasem 1.8 - 2.0
uśrednij sobie np 2.0 - 2.2 te 2.6 to okropny hard core ci zrobili.
z pytaniem o cisnienie w standardowej oponie, to się chyba jeszcze nie spotkałem na forum
Lata jak rakieta (ale na boki) i mało pali (ale mało wlewam).

Disco 300TDi MY98
- Teodrynn
- jestem tu nowy...
Na zapasie jest zwykła szosówka
Brak kasy na 5 tego bf'a
To mnie s...syny napompowały
Jutro na orlenik i sprawdzamy. A co do spalania to już chyba doszedłem czemu ta tak mnie robi
Otóż przed wymiana opon i amortyzatora skrętu na nowy juz mi nie trzepie autem jak kota po tyfusie.Wcześniej przy osiąganiu prędkości 100km/h trzepało mi kierownicą i autem aż do osiągnięcia prędkości 115 km/h , przy zwalnianiu tak samo.Teraz nie trzepie autem więc sobnie pozwalam na czarny bujnąć Disco do 140 i wyżej km/h.
Ot i chyba cała filozofia , pewnie opony też dają swoje, ale pozwalaja mi na wjazd tam gdzioe mnie jeszcze nie było

Ot i chyba cała filozofia , pewnie opony też dają swoje, ale pozwalaja mi na wjazd tam gdzioe mnie jeszcze nie było

Disco300 Tdi Automat
Śakieś kreatywne cycowanie mi tu odchodzi. Ja o dymaniu na boki nic nie pisałem. Dymam dieslem na wprost (no chyba, że zakręt jest).darkman pisze:diesla czy ropy ?ArturM pisze:
ja tyle dymam ale na boki mało wlewam. :D
A tamto dymanie co pisałem to było od przodu (1.8) i od tyłu (2.3).
Disco 300TDi MY98