jak się jezdzi bez kurka do zbiorniczka wyrównawczego to tak jestjpi pisze:@Sys, otwórz się przed nami, nie możesz być tak spięty:
jak wydmuchałeś uszczelkępowiesz w końcu czy się będziesz drażnił
ps
wyborcza nie koszerna, z Times'a albo czegoś takiego trzeba wyciąć i wtedy wzmocnić silikonem a po złożeniu na zewnątrz obłożyć poxiliną
Głowica Dyskovery 300
Moderator: Jerry
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
no skończyłem
a jak do tego doszło , napewno nie zakręciłęm zbiorniczka wyrównawczego , ale nie wiem czy to bezpośrednia przyczyna , bo jakiś czas temu pojawił mi się objaw że jak jechałem ponad 70 mil to zaczyna wzrastać temperatura .
wiec tak dokładnie to nie wiem co się stało , ale napewno przedmuchało mi uszczelkę między 2 i 3 tłokiem i kanałami wodnymi
a jak do tego doszło , napewno nie zakręciłęm zbiorniczka wyrównawczego , ale nie wiem czy to bezpośrednia przyczyna , bo jakiś czas temu pojawił mi się objaw że jak jechałem ponad 70 mil to zaczyna wzrastać temperatura .
wiec tak dokładnie to nie wiem co się stało , ale napewno przedmuchało mi uszczelkę między 2 i 3 tłokiem i kanałami wodnymi
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: