idę się zapytam na forum dżipów czy sprzedać diskacza i kupić xjpiotr borowiec pisze:albo Jeep albo nic

Moderator: Jerry
ja chciałem auto obniżyć i więcej naklejek ponaklejać, tą dziwną zwijana linkę z przodu zdemontować i ten zderzak zamienić na seryjny.piotr borowiec pisze:wiesz co, jeszcze da się coś z tym zrobić no nie wiem![]()
Może ktoś ma jakiś pomysł na to auto?
jakoś dziwnie Ci te wycieraczki muszą działaćdarkman pisze:a blokadę skrzyni biegów masz ? .. bo na zdjęciu nie widać.
pierwszy bieg wycieraczek powinien być na pierwszym biegu reduktora, bo drugi to jest na stałe zawsze jak masz zapięte sprzęgiełka.
jak tylko wygospodaruje czas to będę weryfikował, myślałem że może to jakiś standardowy odgłos - coś w stylu TTTMscyzoryk73 pisze:po mojemu to tokarka z tępym nożem po podwoziu pracuje...
jak inne pomysły to trza zweryfikować w warstacie...
mnie nie działają w ogóle, mam defenderasendrek pisze:jakoś dziwnie Ci te wycieraczki muszą działaćdarkman pisze:a blokadę skrzyni biegów masz ? .. bo na zdjęciu nie widać.
pierwszy bieg wycieraczek powinien być na pierwszym biegu reduktora, bo drugi to jest na stałe zawsze jak masz zapięte sprzęgiełka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość