bloł dżoby i dogi stajle na dwa baty tez tam są w opcji?Wiechu pisze:to nie wiesz ?
Klinika
Klinika w szwarcwaldzie, każdy wie...

Moderator: Jerry
Gimbus ma 76 tysi kilometrów i mieniałem tylko płyny ustrojowe i świczki co były od nowości więc serwisy narazie nie groźneLR_Olek pisze:dobrze ze uza nie ma serwisu, to by sie tam wtedy dzialoklucz13 pisze:Wszystko to prawda![]()
a wlasnie kluczu, a jak jest w serwisie podmiejskiego?
długo musiałem dochodzić, o kogo chodziMroczny pisze:czepiliście się tego weza
Ale za to cała reszta to prawdaGrzegorz G. pisze:kłamieszJarekK pisze: - LR dużo pali
wiesz mam wrażenie że nie zrozumiałeś o co chodzi w całym pościeGrzegorz G. pisze:kłamieszJarekK pisze: - LR dużo pali
jaki Pan taki kramczesław&jarząbek pisze:a tasiemiec wczoraj sie chciał przylansować że jego kubeł na śmieci nabrał cech samojezdności, ale coś mu wklejanie zdjęcia nie poszło i taka sensacja utonęła w lawinie ple ple
czesław&jarząbek pisze: a tasiemiec wczoraj sie chciał przylansować że jego kubeł na śmieci nabrał cech samojezdności, ale coś mu wklejanie zdjęcia nie poszło i taka sensacja utonęła w lawinie ple ple
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość