Nie radze, serio...Wąż pisze:nie jestem głupi by dwa tygodnie czekać na linkę, 2 minuty w goglach i mam namierzony zakład dorabiający linki... 15minut drogi ode mnie
LT77 - ponadstandardowy stukot
Moderator: Jerry
http://linor.pl/sklep/a/show_products/id_kat/8Qbartx pisze:Nie radze, serio...Wąż pisze:nie jestem głupi by dwa tygodnie czekać na linkę, 2 minuty w goglach i mam namierzony zakład dorabiający linki... 15minut drogi ode mnie
znasz tych?
blisko masz
potrzebuje czegoś co przez te dwa tygodnie wytrzyma, starą dam na wzór może coś dobiorą

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

Trudno nie znac jak na jednej wsi sie mieszkaWąż pisze:http://linor.pl/sklep/a/show_products/id_kat/8Qbartx pisze:Nie radze, serio...Wąż pisze:nie jestem głupi by dwa tygodnie czekać na linkę, 2 minuty w goglach i mam namierzony zakład dorabiający linki... 15minut drogi ode mnie
znasz tych?
blisko masz
potrzebuje czegoś co przez te dwa tygodnie wytrzyma, starą dam na wzór może coś dobiorą

Moze 2 tyg wytrzyma, niektore urywaja sie zaraz po zalozeniu

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
te e tasiemiec...
taka dorabiana linka przynajmniej u nas kosztuje zylion. to trochę jak z żarówkami energooszcżędnymi. nim ci się zakup zwórci szlag ją trafia...i dochodzisz do wniosku że taniej było zużyć wiadro zwyklaków po 80groszy

coś musiałeś zdupcyć przy montażu bo w tym roku miałem zaledwie jeden przypadek zerwanej linki gazu...to nie jest pospolita usterka...
taka dorabiana linka przynajmniej u nas kosztuje zylion. to trochę jak z żarówkami energooszcżędnymi. nim ci się zakup zwórci szlag ją trafia...i dochodzisz do wniosku że taniej było zużyć wiadro zwyklaków po 80groszy

coś musiałeś zdupcyć przy montażu bo w tym roku miałem zaledwie jeden przypadek zerwanej linki gazu...to nie jest pospolita usterka...
#noichuj
moja się postrzępiła i blokowała w połowie "otwarcia przepustnicy"... prędkością sterowało się biegami i sprzęgłem
dodam, że w ziołem ją wraz z silnikiem więc mogła mieć te 20 lat
Cena w LS przyjemna, tylko, że nie mają kurna na stanie
Qbartx nie wiesz ile mogą minie policzyć za "dwutygodniowy suplement"?

Cena w LS przyjemna, tylko, że nie mają kurna na stanie

Nie wiem nawet jak wyglada wiec nieWąż pisze:moja się postrzępiła i blokowała w połowie "otwarcia przepustnicy"... prędkością sterowało się biegami i sprzęgłem![]()
Cena w LS przyjemna, tylko, że nie mają kurna na stanie![]()

Po taniości możesz ją zastąpić zwyklakiem od roweru, zanim oryginał założysz.(sprawdzone)Wąż pisze:moja się postrzępiła i blokowała w połowie "otwarcia przepustnicy"... prędkością sterowało się biegami i sprzęgłem![]()
Cena w LS przyjemna, tylko, że nie mają kurna na stanie![]()

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
nie potrzebuje jeszcze ze 3 landków aby zawsze mieć pewność, że któryś na chodzie będziepezet pisze:Może ty masz po prostu...Wąż pisze:w disco się zdupczył alternator i światła, w serii linka, normalnie pomór
pecha...

a w wersji bardziej realnej odkładam na 20letniego uniaka

@Qbartx, seria zawsze dojeżdża... w trasie innego wyjścia nie ma, zdrutowałbym coś na szybko z żyłki wędkarskiej lub się na stałych obrotach dowlókł... nie mniej gdy teraz stoi pod domem, to już mi się jej drutować nie chce

@pepek... oświeciłeś mnie, chyba mam podobną linkę w starym góralu

Ja tam drutowac nie umiem. Probowalem zablokowac wiskoze zylka wypleciona z "drewnianych" pokrowcow na siedzenia...Nie wyszloWąż pisze:nie potrzebuje jeszcze ze 3 landków aby zawsze mieć pewność, że któryś na chodzie będziepezet pisze:Może ty masz po prostu...Wąż pisze:w disco się zdupczył alternator i światła, w serii linka, normalnie pomór
pecha...
a w wersji bardziej realnej odkładam na 20letniego uniaka
@Qbartx, seria zawsze dojeżdża... w trasie innego wyjścia nie ma, zdrutowałbym coś na szybko z żyłki wędkarskiej lub się na stałych obrotach dowlókł... nie mniej gdy teraz stoi pod domem, to już mi się jej drutować nie chce![]()
@pepek... oświeciłeś mnie, chyba mam podobną linkę w starym góralu

taaa to disco się psuje ?
Frontera Long 2.2 '97 MT 33", lift 3", winch....
http://www.opelfrontera.pl
http://www.opelfrontera.pl
Igor.... WYBUCHU nie będzie ! (sentymenty...) no chyba że AC wykupię
Tomuś... nissan to nie jest auto o jakim marzę...
Powiedzcie mi proszę
Ile mniej więcej może kosztować naprawa tego czegoś znaczy tych łożysk na jakimś tam wałku w reduktorze ? (tak żebym wiedział o ile cenę opuścić przy sprzedaży)
[edit] nikt się nie orientuje
może jednak....
Tomuś... nissan to nie jest auto o jakim marzę...
Powiedzcie mi proszę
Ile mniej więcej może kosztować naprawa tego czegoś znaczy tych łożysk na jakimś tam wałku w reduktorze ? (tak żebym wiedział o ile cenę opuścić przy sprzedaży)
[edit] nikt się nie orientuje

"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
szukam i szukam cen tych łozysk i jak na razie to tylko znalazłem
SUPEROWY FILMIK POGLĄDOWY O ŁOŻYSKACH
SUPEROWY FILMIK POGLĄDOWY O ŁOŻYSKACH
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: