z continentla już dawno się wyleczyłem zwłaszcza z crosscontactGAZFAN pisze:continental AT..Fajna guma i auto jeździ

Moderator: Jerry
z continentla już dawno się wyleczyłem zwłaszcza z crosscontactGAZFAN pisze:continental AT..Fajna guma i auto jeździ
Paaanie Montingu,GAZFAN pisze:
jak wyjde ze szpitala to sie po weekendzie odezwij jak w polsce jestes
...nawet moja Luksusowa D. pyta czemus w szpitalu... ?GAZFAN pisze: jak wyjde ze szpitala to sie po weekendzie odezwij jak w polsce jestes
GAZFAN pisze:serducho serducho...
i to tak " ku chwale polskiego landroweryzmu" czy w ogole?czesław&jarząbek pisze:strasz srasz
fiflak se na swój stan ciężko zapracował.
nie da się ciągnąć roboty po 12 godzin, wpierdalać kulek amfetaminowych na odchudzanie i zapijać łiskaczem przez kilka lat non-stop
Przewrocilem sieczesław&jarząbek pisze:ku chwale aury własnej zajebistości
GAZFAN pisze:Wyszło że sie nie da.... i serce dało STOP.
czesław&jarząbek pisze:![]()
pogieło cie olo?
... możesz jeszcze bzykaćLR_Olek pisze:
doktor mnie nastraszyl
Igor909 pisze:... możesz jeszcze bzykaćLR_Olek pisze:
doktor mnie nastraszyl![]()
Siema. naprawdę testowałeś czy teoretyzujesz. Pytam bo pierwsze mają być w sprzedaży w lutym około 17-tego. Ogólnie na fotkach ładna czarna, sztuka i też mnie kręciGAZFAN pisze:continental AT..Fajna guma i auto jeździ
No tak, ale to przeciez 17"mudder pisze:a 245/75 r17 jakoś tak bardzie ofrołdowo to brzmino i bfg robi taki rozmiar
Osobiście jakies 200km prowadziłem, kolega Artur zrobi jakieś 20 tysi, kolega wojtek jakieś 20 tysi. i są nadal bardzo zadowoleni i polecają.DAŁEK pisze:Siema. naprawdę testowałeś czy teoretyzujesz. Pytam bo pierwsze mają być w sprzedaży w lutym około 17-tego. Ogólnie na fotkach ładna czarna, sztuka i też mnie kręciGAZFAN pisze:continental AT..Fajna guma i auto jeździ
![]()
Jestem umówiony po 20tym lutego na przymiarkę i oby było warto![]()
Bo orginały z fabryki motane, Scorpiony to tylko w niedziele do kościła i na suchą integrację wawy.
pozdr.Dałek![]()
i niech moc będzie z wami i Roverami
HiJack pisze:No tak, ale to przeciez 17"mudder pisze:a 245/75 r17 jakoś tak bardzie ofrołdowo to brzmino i bfg robi taki rozmiar
![]()
Ostatnio pojawila sie nowa opona Cooper Zeon LTZ... Wyglada nawet niezle, ale rozmiar nie jest idealny
285/60 R18 XL 120 S ...
Poczytałem ostatnio o GeneralGraber w 4x4 pojechali po niej w teście zimowym tak w zakresie jej wielo sezonowości. Więc zbieram mozliwie inne informacje o AT na radosny rozmiar 18. A jak sądzisz te Coopery 285 wejdą?GAZFAN pisze:Osobiście jakies 200km prowadziłem, kolega Artur zrobi jakieś 20 tysi, kolega wojtek jakieś 20 tysi. i są nadal bardzo zadowoleni i polecają.DAŁEK pisze:Siema. naprawdę testowałeś czy teoretyzujesz. Pytam bo pierwsze mają być w sprzedaży w lutym około 17-tego. Ogólnie na fotkach ładna czarna, sztuka i też mnie kręciGAZFAN pisze:continental AT..Fajna guma i auto jeździ
![]()
Jestem umówiony po 20tym lutego na przymiarkę i oby było warto![]()
Bo orginały z fabryki motane, Scorpiony to tylko w niedziele do kościła i na suchą integrację wawy.
pozdr.Dałek![]()
i niech moc będzie z wami i Roverami
piękna na felgę 20"HiJack pisze:No tak, ale to przeciez 17"mudder pisze:a 245/75 r17 jakoś tak bardzie ofrołdowo to brzmino i bfg robi taki rozmiar
![]()
Ostatnio pojawila sie nowa opona Cooper Zeon LTZ... Wyglada nawet niezle, ale rozmiar nie jest idealny
285/60 R18 XL 120 S ...
W UK wielu uzywa GG AT2 caly rok i bardzo sobie ja chwala - jednak zauwazalna jest zmniejszona przyczepnosc na mokrym asfalcie w porownaniu z Pirelli Zero. Zimy tu za bardzo nie ma, wiec nie ma problemu ze sniegiem, choc co poniektorzy wybieraja sie na nich w Alpy i nie narzekaja. AT2 jest pewnie za twarda w czasie mrozow wiec nie da sie jej porownac do opon typowo zimowych.DALEK pisze: Poczytalem ostatnio o GeneralGraber w 4x4 pojechali po niej w tescie zimowym tak w zakresie jej wielo sezonowosci. Wiec zbieram mozliwie inne informacje o AT na radosny rozmiar 18. A jak sadzisz te Coopery 285 wejda?
A propos moze ktos ma nowe lub uzywane fele do Disco w rzeczonym 18 rozmiarze, dodam ze cena pólkowa jest absolutnie zaporowa.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości