Patrole się nie licząN2O pisze:mój rekord 15 metrów

Moderator: Jerry
Patrole się nie licząN2O pisze:mój rekord 15 metrów
Mój kolega mieszka na jednokierunkowej, a do sklepu ma ze 100 metrów.mudder pisze:raz pojechałem do sklepu oddalonego od domu o 150 metrów
Słyszałem wersję, że to była wina pasażera....wupasek pisze:Czarny75 przejechal dyskoteka w Holandii.. cos kolo 3- max 5 metrow i skonczyl sie tylny most
na drogach jednokierunkowych nie wolno cofaćpezet pisze:Mój kolega mieszka na jednokierunkowej, a do sklepu ma ze 100 metrów.mudder pisze:raz pojechałem do sklepu oddalonego od domu o 150 metrów
Więc jedzie na wstecznym
chyba pasazera-widmochera pisze:Słyszałem wersję, że to była wina pasażera....wupasek pisze:Czarny75 przejechal dyskoteka w Holandii.. cos kolo 3- max 5 metrow i skonczyl sie tylny most
i zakuja go...lbl78 pisze: tu mamy anonimmowych policjantów już na niego czekają
to nie patrolem.pezet pisze:Patrole się nie licząN2O pisze:mój rekord 15 metrów
jak na razie rekordwupasek pisze:Czarny75 przejechal dyskoteka w Holandii.. cos kolo 3- max 5 metrow i skonczyl sie tylny most
Kolejne rekordy będą już w centymetrachDawid_K pisze:jak na razie rekordwupasek pisze:Czarny75 przejechal dyskoteka w Holandii.. cos kolo 3- max 5 metrow i skonczyl sie tylny most
Wczoraj zdjęliśmy głowicę - diagnoza - szukamy następnego silnikaStudent pisze:to nie patrolem.pezet pisze:Patrole się nie licząN2O pisze:mój rekord 15 metrów
P38. Odpalili, ruszyli, jebło w motórze, stoi pod płotem.
Mówią, że boją się zaglądać
za przeproszeniem ...wazeliną go...pezet pisze:Ano właśnie!
Odpadł bo się odkręcił, czy go zezarło?
Bo na moim plusie wyrósł piękny niebieski kalafior - zapewne z miedzi z kabla.
Nawet nie chcę sprawdzać ile go ubyło
A co zrobić, żeby kolejne kalafiory nie wyrastały?
Hmmm. Wstyd się przyznać, ale jak Disco kupiłem to aku było z normalnym plusem, znaczy odwrotnym niż powinien byćpezet pisze:Ano właśnie!
Odpadł bo się odkręcił, czy go zezarło?
Bo na moim plusie wyrósł piękny niebieski kalafior - zapewne z miedzi z kabla.
Nawet nie chcę sprawdzać ile go ubyło
A co zrobić, żeby kolejne kalafiory nie wyrastały?
No tak naprawde to LR sie nie psuja, tak samo zreszta jak JeepyN2O pisze:Ale to nie awaria LR, tylko łącznika pomiędzy pedałami a kierownicą
hehekonrad.w1 pisze:Właśnie sobie wracam z podwórka i obroty max 2000 na gazie w podłodze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości