robert_smoldzino pisze:jeszcze jedna jest na wiosce nieopodal smoldzina
zabrzmialo jakby smoldzino metropolia bylo hehe
dlaczego mnie z nia nie zapoznales?

Moderator: Jerry
robert_smoldzino pisze:jeszcze jedna jest na wiosce nieopodal smoldzina
wstyda się może, albo nie chce palić mostów za sobąLR_Olek pisze:robert_smoldzino pisze:jeszcze jedna jest na wiosce nieopodal smoldzina
dlaczego mnie z nia nie zapoznales?
a coś mi się pałęta po mózgownicy, że z grillem różowym to już chyba eksperymentowałeś?:)jpi pisze:jak bym sobie swojego przemalował na róż to murowane, że jedyny taki w naszej RP
to był czerwonypwojtas pisze:a coś mi się pałęta po mózgownicy, że z grillem różowym to już chyba eksperymentowałeś?:)jpi pisze:jak bym sobie swojego przemalował na róż to murowane, że jedyny taki w naszej RP
N, to szuwarowo-bagienne całe... Z Elbląga to NE... ewent. NEB z NEBraski (powiat elbląski-ziemski)...LR_Olek pisze:N, to z elblaga...,ale ja go nie widzialem...jpi pisze:
i jeszcze ten z blachą na N
jacekwr pisze:N, to szuwarowo-bagienne całe... Z Elbląga to NE... ewent. NEB z NEBraski (powiat elbląski-ziemski)...LR_Olek pisze:N, to z elblaga...,ale ja go nie widzialem...jpi pisze:
i jeszcze ten z blachą na N
A why not...LR_Olek pisze: jezdzimy po zulawach zimowych?
co robisz w łikendy? znaczy niedziele?
skad?jacekwr pisze:A why not...LR_Olek pisze: jezdzimy po zulawach zimowych?
co robisz w łikendy? znaczy niedziele?![]()
Tylko się jutro okaże czy moje disco wróci z odwyku...
z odwyku... Za dużo wódy chlało...LR_Olek pisze:skad?
mrk13 pisze:ta Twoja to nie różowa tylko w kolorze madżenta jest
nie, to wino nazywa sie jak kolor land roveramrk13 pisze:ulala! jak wino się nazywa
nadal wisi na otosroto, ale jakim cudem 2000rok
holenderska akwizytorka...piotr borowiec pisze:andrzej:) pisze:jeszcze jedna dla towarzystwa
Ciekaw jestem jaka dziewica nim jeździła
piotr borowiec pisze: pan właściciel cały czas użytkuje a dlatego 2000 bo pierwszy raz zarejestrowany w 2000 gdzieś tam z kąd jest, a te nasze "mondrusie" w Wydziale Komunikacji wbiły panu rok produkcji 2000Też bym nie protestował.
No i?...LR_Olek pisze: blokada skrzyni biegów
pezet pisze:No i?...LR_Olek pisze: blokada skrzyni biegów
Sam chcę sobie założyć.
Jakiegoś Mul-T-Locka...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości