w nocy z soboty na niedzielę pod granicą litewską było -24czesław&jarząbek pisze:macie termometry w farenhajtach?
najwięcej widziałem tej zimy minus sześć
podobnie wczorajszej nocy
dziś w południe było -15
Moderator: Jerry
w nocy z soboty na niedzielę pod granicą litewską było -24czesław&jarząbek pisze:macie termometry w farenhajtach?
najwięcej widziałem tej zimy minus sześć
to przepalaj prasowanego ryża...przepalaj...Damian pisze:w nocy z soboty na niedzielę pod granicą litewską było -24
podobnie wczorajszej nocy
dziś w południe było -15
normalnie byś sie wstydził...benzyniok ma nie zapalić?KrzyK pisze:Jak z rana zobaczylem -22, to dałem sobie na spokój i poszedlem do pracy na piechotkę, bo mam blisko- co ma marznąć przed biurem cały dzień, niech lepiej stoi w garażu- chociaż to blaszak i za dużo nie pomaga. Niech pomarznie jeszcze jedną nockę, u nas nie odpuszcza, może jutro sprawdzę.
Nawet jak nie z pierwszego montażu to sadząc po tekście z wikpedii i tak minimum 4 lata odpękał. Co ciekawe po 5 godzinach łagodnego ładowania zameldował gotowość. Oczko zrobiło sie zielone, prostownik pokazał full, ale nie dałem sie nabrać. Dwa dni temu też tak było i padł, choć przez weekend nakreciłem 170 km, Nie będę robił widowiska. W nocy mi odpali po ładowaniu. Zrobię 25 km do Brzydgoszczy i zostawie do piątku przy dworcu PKP. Wróce z Warszawy w piątek i jak nie odpali, to będe wzywał żonę żeby mnie jeepem holowała na wieś. A gdzie troska o wizerunek marki ?czesław&jarząbek pisze:może tak być że jeszcze fabryczny.
większość disco dwójek nadal lata na akumulatorach z pierwszego montażu.
płytę dvd powieś na lusterkuRyszard Giedrojć pisze:Nawet jak nie z pierwszego montażu to sadząc po tekście z wikpedii i tak minimum 4 lata odpękał. Co ciekawe po 5 godzinach łagodnego ładowania zameldował gotowość. Oczko zrobiło sie zielone, prostownik pokazał full, ale nie dałem sie nabrać. Dwa dni temu też tak było i padł, choć przez weekend nakreciłem 170 km, Nie będę robił widowiska. W nocy mi odpali po ładowaniu. Zrobię 25 km do Brzydgoszczy i zostawie do piątku przy dworcu PKP. Wróce z Warszawy w piątek i jak nie odpali, to będe wzywał żonę żeby mnie jeepem holowała na wieś. A gdzie troska o wizerunek marki ?czesław&jarząbek pisze:może tak być że jeszcze fabryczny.
większość disco dwójek nadal lata na akumulatorach z pierwszego montażu.
Ile trzeba zrobić km defem TD5, by oddał do aku, to co wyciągnął przy zimowym starcie?
Albo sąsiad, albo zakład energetycznyTRAWOLT pisze:ktoś mi normalnie prunda podpier....![]()
TRAWOLT pisze:co Wy tam wieta
w piątek nówkę sztukę aku kupiłem, a dziś ledwie odpalił![]()
![]()
ktoś mi normalnie prunda podpier....![]()
Yonek pisze:Mam na termometrze teraz - 15, auto stoi dwa dni nie odpalane. I właśnie kazało mi się pocałować w dupę...
czesław&jarząbek pisze:supercentrasuper
wasz dostaje wpierdol dzień w dzień zgodnie z przeznaczeniem to i naładowany jest
chyba w domuczesław&jarząbek pisze:najwięcej widziałem tej zimy minus sześć
czesław&jarząbek pisze:najpierw zagrzej dwa razy a potem chechłaj do 10 sekund
no.
idź sie wypłacz na dziale partolalbl78 pisze:mój parszywy stał na mroziku i czekał pod szpitalem od środyaku wytrzymał
niestety rozrusznik nie
![]()
dziś pojechał na zakaźny mam nadzieje że wróci jutro zdrowiusieńki
![]()
![]()
No to dokładniusieńko tak robię - tak mi intuicja podpowiadałaczesław&jarząbek pisze:najpierw zagrzej dwa razy a potem chechłaj do 10 sekund
no.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości