wiesz właśnie to samo sobie pomyślałemczesław&jarząbek pisze:była ale sie zmyła.
jaki morał?
szkoda czasu na cokolwiek ponad kasztany...
ciekawe czy będzie jakiś konkretny odzew czy znowu głowy w piasek
Moderator: Jerry
wiesz właśnie to samo sobie pomyślałemczesław&jarząbek pisze:była ale sie zmyła.
jaki morał?
szkoda czasu na cokolwiek ponad kasztany...
ta?TomaszRT pisze:Jak się ktoś konkretnie i sensownie o coś zapyta to odpowiedzieć trzeba..
Powiesz skąd w Defie wziął się silnik 6.2 dczesław&jarząbek pisze:nie będzie.
tam zaraz spisek to się nazywa inaczej ......nowicjusz127 pisze:ogólnie coś porobili z tym forum ja mam nad avatarem jakies tajemne znaki,zauważyłem ze nie tylko ja, wyedytować profilu nie moge tak jak bym chciał,tak jak by ktos jakieś ograniczenia powprowadzał.nie żebym wietrzył spiskową teorię dziejów ale coś złego sie tu dzieje.....
w życiu warszawy.. nie zamierzamczesław&jarząbek pisze:to mnie zmuś...
to je panie taki skrót, od "niebespieczny"nowicjusz127 pisze:ogólnie coś porobili z tym forum ja mam nad avatarem jakies tajemne znaki.....
przyjedziesz z flaszką to ci opowiem fajną historię...Igor909 pisze:Powiesz skąd w Defie wziął się silnik 6.2 dczesław&jarząbek pisze:nie będzie.
Zaciekawiło mnie zjawiskowo
Dobra, dobra. My z tego 'chłamu' też wartościowe soki wyciśniemyczesław&jarząbek pisze:nic wartościowego nie napisze
tylko chłam bede generował
taka bede świńska rura
zjedz tic taca:)21czesław&jarząbek pisze: ale...
niesmak pozostanie.
to z tamtego watku jakby kto nie doczytal...chiquito83 pisze:marudzicie jakby tam jakies same zlote mysli na tym forum LR byly, 90% to kasztany bo niektorzy nie pojeli ze od tego jest dzial towarzyskie, i tak sie dziwie ze komus chce sie moderowac to szambo
1.chciałem się rozpisać ale sobie przypomniałem, ze tu sie sczesław ulitował:arekz1980 pisze:witam!
mam pytanko:
1.jak dzialaja napedy w lr disco difflock skrzynia 97 rok, jak bez difllocka jest sila przenoszona przod tyl i z difflockiem?
2.czy moze ktos wie czy mozna dokupic sprezynki mechanizmu klamki tylnej ( zamka)?
3.jaki moze byc koszt zakupu paska rozrzadu i rolek napinajacych?
4.czy w lr disco 97 rok z klima manual jest filtr pylkowy i jak jest to gdzie?
dzieki i pozdrawiam
Obdarłeś mnie z mojej dziecinnej naiwności,...czesław&jarząbek pisze: pierwszy dzień tu jesteś fiflak?
Na pewno nieRoch pisze:4.chyba niearekz1980 pisze: 4.czy w lr disco 97 rok z klima manual jest filtr pylkowy i jak jest to gdzie?
Przez okno się można odwołać !TRAWOLT pisze:Odwołajcie się do Sztrasburga czy gdzie tam trza![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość