Hebluj, synu, hebluj, przydzie łojciec sikierką poprawi.LR_Olek pisze: jezdzij sobie jezdzij, wiele przeszkod pokonasz bez blokady...

A tak na marginesie, o co z tym "od kiedy masz land rovera", chodziło ?
Moderator: Jerry
Hebluj, synu, hebluj, przydzie łojciec sikierką poprawi.LR_Olek pisze: jezdzij sobie jezdzij, wiele przeszkod pokonasz bez blokady...
brodafidela pisze:Hebluj, synu, hebluj, przydzie łojciec sikierką poprawi.LR_Olek pisze: jezdzij sobie jezdzij, wiele przeszkod pokonasz bez blokady...![]()
To nie tak... - oczywiście celowo najechałem żeby zobaczyć jak to robi w błocie i sie dowiedziałem, że cudów nie robi, szczególnie na AT'kach.LR_Olek pisze:brodafidela pisze:Hebluj, synu, hebluj, przydzie łojciec sikierką poprawi.LR_Olek pisze: jezdzij sobie jezdzij, wiele przeszkod pokonasz bez blokady...![]()
ze pewnie nei wiesz co twoj land rover potrafi bez tych elementow a chcesz je montowac aby usprawnic to czego nie wiesz...
spogladnij na to z drugiej strony,ze moze ty zle najechales na przeszkode i w zwiazku z tym utknales,a nie z tego powodu ze nie masz blokady...
no i w końcu trafiłeś w sednobrodafidela pisze: bo cyseta to jest to, a nie Td5
Glucie dziala Tobie ggbrodafidela pisze:...
nie działa - w nocy bedzie działać.zaloguj pisze:Glucie dziala Tobie ggbrodafidela pisze:...![]()
jak tak to mi odpisz
wiesz bez MT w błocie to każde zaje...fajne 4x4 robi raczej średnio, a właściwie wogóle nie robi, poza tym lift to raczej podstawowa sprawa i to w większości 4x4, potem pojeździj i jak już będziesz wiedział co Twoje auto potrafi zastanawiaj się nad blokadą....brodafidela pisze:że cudów nie robi, szczególnie na AT'kach.
trza by lifta ze 2 incze, sprężyny mocniejsze i przewody owijane, ... itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość